Авторизация
Регистрация

Hyundai Elantra отримала вищу нагороду Top Safety Pick +

Hyundai Elantra получила награду Top Safety Pick+ - компания

Hyundai Elantra 2013 року одержала найвищу нагороду Американського страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS).

Американський інститут вручає найвищу нагороду «TOP SAFETY PICK +» за результатами краш-тестів, що включають в себе лобові зіткнення із середнім перекриттям, з малим перекриттям, бічні удари і переворот. Також оцінюється робота ременів безпеки і підголівників при ударах ззаду.

За результатами тестів експерти відзначили високу ступінь безпеки і надійності автомобіля для водія і пасажирів: максимальне зміщення деталей кузова всередину склало 22 см в нижній частині дверної стійки, зміщення у верхній частині дверної стійки - 18 см і 15-17 см на рівні приладової панелі. Рульова колонка змістилася на 11 см у напрямку до водія. Ремінь безпеки допустив деяке відхилення голови і тулуба манекена вперед, але при цьому бічна шторка безпеки, фронтальна і бічна подушки безпеки спрацювали своєчасно і забезпечили достатню площу для захисту голови.

«Hyundai Elantra має великою площею бічних шторок безпеки, що і допомогло автомобілю отримати гідну оцінку у фронтальному тесті з малим перекриттям», - повідомив Девід Зуби (David Zuby), директор з досліджень IIHS. «Компанія Hyundai завжди прагне надавати своїм клієнтам максимально технологічні та безпечні продукти, - підкреслив Майк О'Брайен (Mike O'Brien), віце-президент з корпоративного та продуктового планування Hyundai Motor America. Нагорода TOP SAFETY PICK +, отримана Elantra, робить модель безсумнівним лідером сегменту і чудовим вибором для покупців, що бажають придбати компактний і надійний автомобіль ».

Hyundai Elantra, що отримала в 2012 році звання «Північноамериканський автомобіль 2012 року», оснащена широким набором функцій активної і пасивної безпеки. Наприклад, система управління стійкістю (VSM), яка управляє системою контролю стійкості (ESC) і електропідсилювачем рульового управління. Крім цього в моделі встановлено шість подушок безпеки, включаючи передні і задні шторки безпеки і ефективні дискові гальма на всіх колесах, оснащені системою АБС, системою допомоги при екстреному гальмуванні. Автомобіль також має надійний несучий кузов з енергопоглинаючими зонами, а в задніх дверях є внутрішні подвійні підсилювачі жорсткості.

Яскрава і виразна Hyundai Elantra є ідеальним автомобілем для молодих людей. Продумані до досконалості лінії екстер'єру підкорюють молоду аудиторію, передбачаючи її очікування. Перевагою є також значний список устаткування навіть в базовій комплектації, а просторий багажник дуже подобається молодим сім'ям та вирішує багато проблем з перевезенням речей під час сімейних подорожей.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.