Авторизация
Регистрация

Hyundai Elantra стала кращим компактним автомобілем Канади

Hyundai Elantra all new

Асоціація Автомобільних Журналістів Канади нагородила The All-new 2017 Hyundai Elantra титулом кращого компактного автомобіля, а Hyundai Elantra Sport - званням кращого спортивного автомобіля в 2016 році!

Під час тижневих тестів перевірялися продуктивність, безпеку, маневреність та інші характеристики Hyundai Elantra в будь-яких умовах їзди.
Перше покоління Hyundai Elantra з'явилося ще в 1991 році. До 2017 року вже вийшло шість поколінь моделі і було продано понад 500 тисяч одиниць в Канаді, і більше десяти мільйонів - по всьому світу. Спортивна версія Hyundai Elantra з'явилася тільки в шостому поколінні і стала найпродуктивнішою з представлених раніше моделей.
Минуле покоління Hyundai Elantra теж не залишилося без нагород: автомобіль був удостоєний титулу кращого в Канаді та Північній Америці в 2012 році. Tucson, Veloster, Elantra GT. Acсent свого часу також були нагороджені канадськими журналістами.
У лютому 2017 року The All-new Hyundai Elantra і Hyundai Elantra Sport в якості переможців в категоріях будуть боротися за звання переможців у загальному конкурсі Автомобіля року в Канаді.
Дон Романо з Hyundai Auto Canada Corp. зазначив, що ця нагорода - справжня заслуга інженерів і дизайнерів концерну, які напружено працювали над розробкою найпотужнішого і продуктивного автомобіля Hyundai. Нагорода зайвий раз підтверджує, що покупці, які вибрали Hyundai Elantra, не помилилися у своїх перевагах. Нагорода від Асоціації канадських автомобільних журналістів дійсно впливає на покупців і може вписати ім'я Hyundai Elantra в ряди кращих автомобілів світу.
У новій Hyundai Elantra інженери Hyundai Motor зробили практично неможливе. Кузов автомобіля на 53% складається з високоміцної посиленою стали - це ще один крок назустріч безпечної, маневреної і впевненій їзді. Hyundai Elantra з системою екстреного гальмування також була відзначена найвищою оцінкою від Інституту безпеки руху США.

Нагадуємо що до 31 грудня діє спеціальна пропозиція на автомобіль ELANTRA.

Всі, хто бажає придбати нову модель в цьому періоді, гарантовано отримають сертифікат на сервісні послуги (ТО), який надає можливість пройти обслуговування абсолютно безкоштовно до 45 000 км включно.

Даний пакет послуг включає:

планове ТО (2 500 км, 15 000 км, 30 000 км, 45 000 км. згідно з картами ТО, зазначених в сервісній книжці) включаючи запасні частини і витратні матеріали *;
мийка та прибирання автомобіля при проведенні кожного регламентного ТО.
Термін дії акції - 36 місяців з дня покупки автомобіля.

Нагадуємо нова Hyundai Elantra представлена ​​в 4 Комлектація: Classic, Comfort, (в тому числі з додатковим пакетом «Безпека») Elegance і Premium. У максимальній комплектації доступні ряд опцій з преміум сегменту. Серед них: клімат-контроль з функцією антізапотеванія лобового скла, підігрів керма і підігрів передніх сидінь, круїз-контроль, вентиляція передніх сидінь, камера заднього виду і задній парктронік, автоматичне відкриття багажника, датчики контролю «мертвих зон» в дзеркалах заднього виду, габаритні ліхтарі DRL при русі вдень, світлодіодні задні ліхтарі, світлодіодні габаритні ліхтарі і литі диски з гумою 215/45 R17

Детальна інформація про нову Hyundai Elantra на нашому сайті, а також у продавців-консультантів автосалону, контакти.

Додатковою перевагою для придбання нового Hyundai стануть спеціальні кредитні програми з широкою лінійкою початкових внесків і можливістю безпроцентної розстрочки.

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість оплати кредитними картами і спеціальні умови розстрочки;
12 років гарантованої якості надання послуг.
За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.