Авторизация
Регистрация

Hyundai Genesis Coupe чекає перевтілення

Hyundai Genesis Coupe снят с производства

Фаворит мільйонів - неймовірно стильний Hyundai Genesis Coupe буде знятий з виробництва компанією Hyundai Motor.

З 2017 року спорткар чекає грандіозного перевтілення. Компанія націлена вдихнути в нього нове життя, після якого він стане ще одним яскравим представником виняткового суббренда Genesis. Розробники інтригують, які незвичайні зміни слід очікувати не тільки в назві, але і в зовнішності, і в наборі технологічних функцій. Крістніт Хенлі, представник PR відділу Hyundai Autoblog зазначає: «2016 - фінальний рік для моделі Hyundai Genesis Coupe. Нова модель - витончений і розкішний послідовник популярного купе »
Конкретні характеристики поки що залишаються в таємниці, оскільки автомобіль знаходиться на стадії розробки. Однак більшість експертів стверджують, що нова модель преміум-сегмента займе почесне місце серед неймовірних представників автомобільного світу. Чекаємо подробиці перевтілення!

 

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.