Авторизация
Регистрация

Компанія Hyundai Motor розширила можливості H-1

Новый H-1 FL 2018

Оновлений Hyundai H-1 отримав багато змін, які покращують дизайн і забезпечують ефективне водіння.

Оновлений екстер'єр

Була перероблена передня частина Hyundai H-1: нова радіаторна решітка обрамлена горизонтальними проекційними фарами, які покращують дизайн і забезпечують ефективне водіння. Нижня частина також зазнала змін: протитуманні фари і передній бампер змінили свій вигляд. Ще однією перевагою пасажирського автобуса H-1 стали нові 17-дюймові легкосплавні колеса, доступні в двох варіантах: чисте срібло і витончений діамант. Крім того, можна придбати H-1, вибравши з семи кольорів кузова: вічний чорний, океанський вид, кремово білий, суперкрасний, динамічний жовтий, смаглявий коричневий і гіперметаллік. Покупець може вибрати також двоколірний екстер'єр. Кольори інтер'єру - двоколірний сірий або двоколірний бежевий. Доступна шкіряна обробка, тканинна або замшева.

H-1 Facelift  в Автоцентрі Паритет

Про комфорт

Вперше в серії автомобілів H-1 від Hyundai з'явилася дворівнева рульова колонка. Тепер положення керма можна регулювати як по глибині, так і по висоті. Комфорт при водінні забезпечує нове сидіння водія з вентиляцією і сидіння пасажира з підігрівом. Крім того, зображення камери заднього виду тепер можна переглянути в центральному дзеркалі.

H-1 підходить для будь-якого використання

Нова лінійка Hyundai H-1 виходить з трьома дизельними двигунами. Пасажирський автобус доступний з 2,5 A2-VGT мотором на 170 кінських сил і 125 кВ. Максимальний крутний момент - 441 Нм. Двигун працює з 5-ступінчастою коробкою передач. Є альтернатива: 2,5 A2-WGT поставляється з двома виходами харчування і механічною коробкою передач з шістьма швидкостями. Всі двигуни відповідають стандарту Euro 6c. Такий же варіант доступний для фургона, сумісного з Євро-6.
Hyundai H-1 призначений для перевезення восьми людей. Він відрізняється великими габаритами і широко відкриваються дверима. Це сприяє зручній перевезення як вантажу, так і пасажирів. Місткість вантажного варіанту варіюється від 2,511 літрів, включаючи подвійну кабіну, до 4 426 літрів з двома або трьома сидіннями. Навіть при заповнювання всіх восьми пасажирських місць H-1 як і раніше залишає 842 літра вільного об'єму. Завдяки цьому H-1 підходить як маленьким, так і великим підприємствам, а також приватним клієнтам, яким потрібна місткість і комфортна їзда.

Детальніше ознайомитися з новими комплектаціями і цінами на оновлений H-1 можна за посиланням, а також отримати інформацію у наших консультантів за тел .: (044) 537 25 15 / (067) 247 85 67.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.