Авторизация
Регистрация

Hyundai HCD-14 став найкращим концепт-каром

Hyundai HCD-14 - компания

Концепт-кар найбільшого південнокорейського автовиробника Hyundai HCD-14 був визнаний кращим концепт-каром 2013 року до версії журі конкурсу «Північноамериканський концептуальний автомобіль року».

Перший прототип був представлений на Міжнародному північноамериканському автосалоні 2013 року, продемонструвавши майбутній напрямок дизайну преміальних автомобілів компанії, активно зміцнює свої позиції на світовому ринку люксових моделей.

HCD-14 відображає нову дизайнерську стратегію компанії Fluidic Precision, яка володіє більш стриманим характером: поверхні автомобіля нагадують форму огранованих коштовних каменів. Потужну передню частину концепту підкреслює радіаторна решітка з пластинами з полірованого металу, а по кутах капота майже у вітрового скла розташовані повітрозабірники, які прекрасно поєднуються з дизайном зовнішніх дзеркал.

Революційний Hyundai HCD-14 поєднує в собі самі передові розробки компанії, такі як п'ятилітровий двигун V8, восьмиступінчастою автоматична коробка передач, система прямого впорскування палива, мультимедійна система без кнопок, управляти якою можна рухами очей і жестикуляцією в просторі.

Пропорції класичного задньопривідного спортивного седана передаються за рахунок збільшеного відстані між підставою передньої стійки і передньою віссю, коротких звисів, колісних дисків великого діаметру, різкого нахилу передніх стійок кузова і короткою задній частині.

До участі в конкурсі «Північноамериканський концептуальний автомобіль року» допускалися тільки ті машини, які дебютували на одному з чотирьох американських мотошоу: в Чикаго, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі або Детройті. Премії також присуджувалися за кращий перспективний позашляховик і за кращий серійний прототип.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.