Авторизация
Регистрация

Оновлена модель Hyundai Sonata була представлена в Сеулі

hyundai sonata new

8 березня Hyundai Motor представіле оновлену флагманську модель Hyundai Sonata на виставці Dongdaemun Design Plasa в Сеулі.

Нова Sonata согла зберегти в собі традиції попередніх поколінь моделі, вдало з'єднавши їх з абсолютно новими підходами до дизайну. Прогресивний дизайн особливо помітний в більш вишуканому інтер'єрі з незвичайними і стильними деталями. Нова Sonata залишилася такою ж потужною, продуктивною моделлю з відмінними технічними характеристиками і високим рівнем безпеки.

Стильний екстер'єр дійсно бажаного автомобіля

У передній частині седана нові грати поєднується з вертикальними світлодіодними фарами денного світла (DRL) і більш вузькими фарами для більш динамічного цілеспрямованого зовнішнього вигляду. Велика «каскадна решітка» символізує потік розплавленої сталі і натякає на корейське походження авто, повторюючи форму традиційної місцевої вази з селадона.sonata new

Підкреслюючи плавність форм, хромований передній спойлер ніби випливає до зовнішніх краях автомобіля. Бічні скульптурні лінії доповнює хромована обробка вікон. Збоку автомобіль став більш динамічним, збільшена кришка багажника врівноважує широку нижню решітку радіатора, візуально роблячи капот витонченіше.

17-дюймові колеса з спрямованими спицями виглядають стильно і зухвало, в моделі також доступні 18-дюймові легкосплавні диски.

Комфортний і зручний інтер'єр

Усередині нової Sonata встановлена ​​сучасна приладова панель з додатковим USB-портом і можливістю підключення більшості девайсів. Розташована панель ззаду на центральній консолі. У моделі доступна можливість зарядки смартфонів і інших гаджетів бездротовим способом. Автомобіль підтримує Apple CarPlay і Android Auto за замовчуванням.

Лідер з безпеки в своєму класі

Оновлена ​​Sonata продовжує традиції попередніх поколінь за рішеннями безпеки: тільки передові технології були використані в новій моделі.promo sonata

В автомобілі встановлена ​​система оповіщення про виїзд з смуги, High Beam Assist і Dynamic Bending Lights, які суттєво спрощують водіння в нічний час. Традиційно в автомобілі встановлена ​​сучасна система виявлення сліпих зон з сигналом оповіщення про рух.

Неперевершена динаміка водіння

Комфорт від водіння нової Sonata збільшується завдяки автоматичної трансмісії з вісьмома швидкостями в версії з 2.0 Turbo двигуном і пелюстками перемикання передач розташованими на кермовому колесі на версіі1.6 Turbo.

Модель ожітается на деяких ринках вже в середині 2017 года.hyundai sonata exterior

Технічні характеристики

двигуни:

 
Обсяг (cc)
Потужність (PS)
крутний
момент (kg.m)
0-100
(Km / h)
80-120
(Km / h)
Мах.
швидкість
1.7 VGT
1,685
141
34.7
11.0
7.6
202
1.6 T-GDI
1,591
180
27.0
8.7
5.9
210
2.0 CVVL
1,999
163
20.0
10.6
7.5
205
2.0 T-GDI
1,999
245
36.0
7.5
4.8
240
* Типи і технічні характеристики двигунів можуть відрізнятися в залежності від ринку.

Зовнішні розміри (мм):

Довжина 4 855
Ширина 1 865
Висота 1 475
Колісна база 2 805
За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Додатковою перевагою для придбання нового Hyundai стануть спеціальні кредитні програми з широкою лінійкою початкових внесків і можливістю безпроцентної розстрочки.

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
12 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційн

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.