Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor показала начерки абсолютно нового кросовера Venue

Эскизы дизайна абсолютно нового кроссовера Venue

В рамках міжнародного автосалону в місті Нью-Йорк, Hyundai продемонструвала ескізи нового кросовера Venue

Вважається, що аудиторією нового кросовера Venue будуть підприємці, які активно ведуть бізнес в місті. Але також не можна виключати, що сучасний і неповторний дизайн нового кросовера в лінійці Hyundai цілком припаде до смаку і для більш широкого кола споживачів.

Дизайн нового Hyundai Venue

Компанія Hyundai Motor вирішила пролити світло на те, як буде виглядати автомобіль і опублікувала дизайнерські замальовки екстер'єру та інтер'єру нового кросовера Venue. Модель отримає виразну радіаторну решітку - Cascading Grille, 2-рівневу головну оптику, «мусклістие» бампери і колісні арки, рельєфний капот, спортивний задній спойлер і комбіновані задні фари прямокутної форми. Кросовер буде мати легкосплавні колісні диски з оригінальним дизайном.Інтер'єр Hyundai Venue був зосереджений на зручному розміщення всіх його функцій створюючи практичний і ергономічний дизайн.

Мультимедійна система з 7-дюймовим сенсорним дисплеєм з додатками Apple CarPlay і Android Auto - лаконічно виділяється на передній панелі. Переважно дизайн кліматичного обладнання - мінімалістичний і функціональний.
 
Офіційна презентація абсолютно нової моделі Hyundai - Venue, відбудеться 17 квітня цього року в Нью-Йорку на Міжнародному автосалоні. Презентація новинки буде супроводжуватися елементами доповненої реальності, що ще раз підкреслить сучасні та інноваційні можливості Hyundai Motor. Деталі з презентації чекайте у наступні новині вже згодом!

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.