Авторизация
Регистрация

Hyundai представила Android-додаток для своїх автомобілів

Hyundai разрабатывает Android-приложения для своих автомобилей

На щорічній науковій конференції Google I / O (що дослівно можна перекласти як інновації в відкриту) в Сан-Франциско, південнокорейський концерн Hyundai Motor презентував інноваційний додаток на базі Android Auto.

Дана новинка названа My Hyundai. Таке додаток буде персональним помічником автовласника. Принадність My Hyundai в тому, що воно може повідомляти стан автомобіля, прогнозувати і попереджати про можливість виникнення неполадок. Таке попередження може врятувати не одне людське життя.
Ще одна корисна особливість: програма показує місце розташування автомобіля, коли за кермом інша людина, що дозволяє відстежити викрадений автомобіль і допомогти правоохоронним органам затримати викрадача і повернути Ваше авто.
Також додаток збирає експлуатаційну статистику. Ця статистика дозволить визначити стиль водіння і спрогнозувати планове технічне обслуговування, що дозволить істотно заощадити час автовласника і без зволікань проводити своєчасний технічний огляд або плановий ремонт. Можна сміливо говорити про те, що додаток My Hyundai, буде гарною підмогою водія.

 

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.