Авторизация
Регистрация

Hyundai представляє еко-версію Hyundai Elantra Eco 2017

Hyundai Elantra Eco 2017

Elantra Eco випущена концерном Hyundai, визнана однією з найбільш новаторських автомоделей світу. Підтвердженням беззастережного лідерства стала престижна премія Automotive INNOVATIONS Award 2016

Південнокорейський гігант давно рухався у напрямку розробки екологічного автомобілів. Зараз можна з упевненістю говорити, що результат вийшов приголомшливим.
Elantra Eco - це екологічний і зручний автотранспорт, автолюбителям припаде до душі 1,4 літровий двигун з 128 кінськими силами під капотом. Такі показники потужності не гірше багатьох бензинових моторів, а для електрокара є чудовим показником.
Так само електромобіль за технічними показниками практично не поступається звичайній Elantra. Модель Eco також оснастили інноваційними системами для підвищення рівня безпеки та комфорту. За визнанням фахівців світового автопрому, оновлена ​​Elantra це сучасне авто з прекрасним балансом дизайну, комфортабельності, безпеки та інновації.
Варто відзначити, що весняний сезон порадував українських автолюбителів презентацією оновленої Elantra Hyundai. Детальна інформація про нову Hyundai Elantra на нашому сайті, а також у продавців-консультантів автосалону, контакти.

 

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.