Авторизация
Регистрация

У Кореї представили оновлений Hyundai Santa Fe

Обновленный автомобиль Hyundai Santa Fe 2016 года

Компанія Hyundai представила оновлену модель кроссовера Santa Fe.

Автомобіль отримав незначні зміни екстер'єру: оновлену решітку радіатора, нову стилістику переднього і заднього бамперів, модернізовану головну оптику фар, новий дизайн колісних дисків і три нові кольори кузова. Більш істотних змін зазнало шасі оновленого Santa Fe. Так, на цілих 39% зросла частка використовуваних в конструкції кузова високоміцних сталей, що позначиться на жорсткості кузова, керованості і стабільності автомобіля на дорозі, а також поліпшить безпеку. Крім того, було розширено перелік обладнання, доступного для моделі: інтелектуальний круїз-контроль (ASCC), система моніторингу "сліпих" зон (BSD), система автономного екстреного гальмування (AEB), система допомоги при парковці, а також система кругового огляду (360º Around View Monitor).

Для корейського ринку Hyundai Santa Fe 2016 модельного року пропонується з двома турбодизельними двигунами з технологією e-VGT - 2-х літровим потужністю 186 к.с. і 2.2-літровим потужністю 202 к.с. Мотори відповідають екологічним нормам Євро 6.

В Україні Hyundai Santa Fe 2016 з'явиться ближче до кінця поточного року.

Hyundai Santa Fe 2016 brown colour

Відео оновленої моделі: https://www.youtube.com/watch?v=nFeFkiKbch8

На даній сторінці згадуються автомобіль: Santa Fe

Автоцентр «ПАРИТЕТ» протягом 11 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.