Авторизация
Регистрация

Hyundai Santa Fe став лідером продажів в своєму класі

Hyundai Santa Fe - компания

Бренд HYUNDAI відзначений гідною нагородою на офіційній церемонії нагородження переможців Всеукраїнської акції «Автомобіль року 2014 в Україні», яка відбулася 7 лютого 2014 року.

Hyundai Santa Fe став переможцем в національній акції «Авторейтинг 2013» в номінації «Лідер продажів - середній кросовер».

«Santa Fe вже не перший рік отримує нагороди в« Авторейтингу », і популярність цього автомобіля перевірена часом», - прокоментував Геннадій Четверухин, комерційний директор ТОВ «Хюндай Мотор Україна». «Бренд HYUNDAI щорічно домагається визнання в різних рейтингах і світових конкурсах, представляючи споживачам свої кращі продукти. У нашій країні ми також отримували чимало нагород. На жаль, минулий рік був досить пасивний для HYUNDAI щодо новинок. Проте, ми впевнені, що в цьому році HYUINDAI надолужить згаяне », - додав пан Четверухин.

Варто відзначити, що п'ятимісний Hyundai Santa Fe був представлений на українському ринку в грудні 2012 року в чотирьох комплектаціях - Drive, Impress, Excellent і Top Navi. На вибір представлено дві версії: з 2,4-літровим бензиновим атмосферником, а також 2,2-літровим турбодизелем як з механічною, так і з автоматичною трансмісіями.

Цієї весни в офіційній дилерській мережі HYUNDAI очікується семимісна версія Hyundai Santa Fe з дизельним двигуном.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.