Авторизация
Регистрация

Зустрічаємо 2015 Hyundai Sonata!

Hyundai Sonata - купить автомобиль Hyundai в Киеве, компания

Довший, ширший, розкішніше Не минуло й двох тижнів після публікації перших шпигунських фотографій, як Hyundai Sonata нового покоління офіційно дебютувала в Південній Кореї.

Вже сьоме за рахунком покоління бізнес-седана (шосте, нагадаємо, з'явилося на ринку в 2009 році) не змінює «тенденції зростання». Тепер довжина автомобіля складає 4855 мм (+35 мм), ширина - 1865 мм (+ 30 мм), а висота збільшилася на 5 мм і дорівнює 1475 мм. Довжина колісної бази становить 2805 мм, а обсяг багажника виріс до значних 510 л.

Випробовувалася новинка не тільки на знаменитих трасах Нюрбургінга, але і в суворих умовах пустелі Мохаве. І, як результат, кузов нової Hyundai Sonata став на 41% жорсткіше на скручування і на 35% жорсткіше на вигин.

Зовнішність 2015 Hyundai Sonata змінилася досить істотно і стала ще більш вишуканою. Нестандартне рішення - затемнена плашка в центрі хромованих грат, на яку винесено логотип Hyundai, безперечно, стильне доповнення.

 

 Салон став більш розкішним, ніж у попередника: крім преміальних матеріалів і поліпшеної ергономіки, варто відзначити обігрів і вентиляцію сидінь, жалюзі з електроприводом, восьмидюймовий сенсорний дисплей, Bluetooth, USB і роз'єм для iPod.

Двигуни, які будуть доступні для Sonata / ix45 на домашньому ринку - це бензиновий 2,0-літровий мотор потужністю 168 л. с. і 2,4-літровий дизель (193 л. с.), а також 151-сильний мотор, що працює на зрідженому природному газі.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.