Авторизация
Регистрация

Hyundai Sonata за спеціальними цінами тільки до кінця лютого!

Hyundai Sonata

тілько до кінця лютого 2017 року автоцентрі «Паритет» можна придбати бізнес седан Hyundai Sonata сьомого покоління з вигодою до 103 700!

В Україні седан бізнес-класу Sonata можна придбати в п'яти комплектаціях: Comfort, Express, Prestige, Premium і Top. Перевагами моделі є широкий вибір опцій і систем допомоги доступних для цієї моделі. Серед них: інноваційна інтегрована система активного управління (VSM), системи електронного розподілу гальмівного зусилля (EBD), електронного контролю стійкості (ESC), інтелектуальний круїз-контроль, система допомоги в паркуванні, визначення «сліпих» зон, сім подушок безпеки, підігрів керма , підігрів передніх і задніх сидінь, мультимедійний комплекс (RDS-радіо + CD / МР3 + 6 динаміків) з навігацією та інші опції.

 Hyundai Sonata комплектується економічним і високоефективним 2,0-літровим бензиновим мотором потужністю 154 кінських сил. Для цінителів динамічного розгону доступний 2,4-літровий двигун потужністю 178 кінських сил. У парі з 2.0-літровим мотором працюють 6-ступінчасті МКПП і АКПП, а з більш потужним 2.4 літровим силовим агрегатом - тільки 6-швидкісний «автомат».

Поспішайте! Кількість автомобілів - обмежена!

Додатковою перевагою для придбання нового Hyundai стануть спеціальні кредитні програми з широкою лінійкою початкових внесків і можливістю безпроцентної розстрочки.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
12 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

                                             Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google +, Vkontakteі YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.