Авторизация
Регистрация

HYUNDAI тестирует обновленный i20

HYUNDAI i20 - компания

Оновлений HYUNDAI i20 другого покоління вже тестується південнокорейським виробником, щоб у всій красі і повній готовності постати на жовтневому автосалоні в Парижі.

Крім змін зовнішності і інтер'єру оновлений хетчбек має більш широку лінійку двигунів і вперше буде представлений в спортивній версії -HYUNDAI i20 N. Це, безсумнівно, результат ралійних успіхів команди HYUNDAI.

Відомо, що салон i20 другого покоління двоколірний, як у «брата» i10, а також оснащений більш м'яким пластиком і великим екраном інформаційно-розважальної системи. Запозичений у i10 і один з моторів - 66-сильний 1,0-літровий агрегат. Причому, нинішні двигуни - 84 сильний бензиновий «один-і-два», 1,4-літровий бензиновий і дизельний мотор з аналогічним об'ємом, - імовірно, залишаться теж доступними.

Але найцікавіше - це, звичайно, довгоочікуваний HYUNDAI i20 N, плід співпраці Hyundai Motorsport і заводської ралійної команди. На сьогоднішній день інформація щодо цієї моделі ретельно ховається, проте «гарячий» хетч обов'язково з'явиться цієї осені в Парижі!

Не пропустіть: старт продажів оновленої моделі HYUNDAI i20 планується на 2015 рік. На сьогоднішній день в Автоцентрі «Паритет» представлені автомобілі HYUNDAI i20 2013/14 року випуску від 172 тис.грн.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.