Авторизация
Регистрация

Престижними нагородами міжнародного форуму iF Design 2016 заслужено відзначені нові моделі Hyundai Elantra і Hyundai Tucson

Награды и премии новых моделей Hyundai

У 2016 році настала черга світового визнання моделей нової Elantra і нової моделі Tucson. У міжнародному форумі iF Design 2016 взяли участь понад 5000 конкурсантів з 53 країн по всьому світу, але сучасні автомобілі Hyundai вкотре відвоювали першість серед всіх інших номінантів.

Нова модель Elantra, що відображає дизайнерську стратегію Modern Premium (Сучасний Преміум), отримала вищі похвали професійного журі за вишукано спортивний, пропорційний і підкреслено сучасний стиль.

Hyundai Elantra 2016 iF Design Award

 

Новий Hyundai Tucson - змінює правила гри!
Hyundai Tucson iF design Award 2016

 

Новий Tucson, на думку експертів, виділився сміливою і самобутньої концепцією дизайну, яку демонструють динамічні пропорції моделі, а також плавні і сміливі обриси кузова автомобіля, сімейства компактних кросоверів.

Новий Tucson також удостоївся найвищої нагороди ААА Top Picks 2016 (Американська автомобільна асоціація) за:

оптимальне співвідношення споживчих якостей моделі (ціна \ якість);
стильний, сучасний дизайн;
прекрасні їздові характеристики.
Крім зазначених міжнародними нагородами параметрів зручності і стилю, новий Hyundai Tucson отримав гран-прі за підсумками TOP Safety Pick + від Американського страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS) і 5 зірок в рейтингу EuroNCAP. Так, максимальні рейтинги за більшістю критеріїв безпеки престижних міжнародних організацій свідчать про зразкове рівні безпеки, який готовий надати своїм власникам новий Tucson.

Новий Hyundai Tucson характеризують такі особливості як:

інноваційний і виразний екстер'єр з горизонтальними елементами і гармонійними пропорціями кузова;
чудовий комфорт і ергономіка інтер'єру;
відмінна динаміка, маневреність і безпеку;
відмінна паливна економічність завдяки функціональному дизайну з коефіцієнтом аеродинамічного опору 0,33 Cd і застосування сучасних технологій економії палива.
 З новим Hyundai Tucson можна ближче познайомитися в автоцентрі «Паритет» офіційного дилера Hyundai на території України. Записуйтеся і приходьте на тест-драйв!

 

Автоцентр «ПАРИТЕТ» протягом 11 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.