Авторизация
Регистрация

Нyundai Tucson удостоєний премії J.D. POWER 2016 APEAL AWARD

Нyundai Tucson признан лучшим компактным кроссовером года

агентство США визнало Hyundai Tucson кращим автомобілем 2016 року в своїй категорії і нагородило премією J.D. POWER 2016 APEAL AWARD.

Автомобілі оцінювалися за такими критеріями, як якість і емоційна прив'язаність покупців по 77 показникам. Критики оцінювали різні транспортні засоби по 1000 бальною шкалою. Tucson без заперечень став лідером, завдяки особливому дизайну, комфортному і просторому салон, інноваційній системі комфорту і розваг.
Директор з планування товарів Hyundai Motor America коментує: "Ми пишаємося, що повністю задовольнили потреби власників нової моделі автомобіля, однак компанія Hyundai Motor продовжує працювати в сфері інноваційних розробок і незабаром представить вдосконалену модель Tucson".

 

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.