Авторизация
Регистрация

Hyundai проводить тестування моделей NEXO і Kona Electric на території Лапландії

Kona Electric и NEXO

Електрична модель Kona Electric і водневий позашляховик NEXO, які були представлені громадськості 6 березня в Женеві, вирушили до Швеції. Тут автомобілі пройдуть випробування в умовах 30-градусного морозу на засніжених трасах. Місцем проведення тестів став полігон Hyundai Mobis.

Головна мета - дізнатися, як поведуть себе акумулятори та силові установки новинок в умовах екстремальних холодів. Авто будуть перевірені на стійкість в місті Ар'єплуг, на території якого розташований випробувальний центр.

 

Kona Electric: тест енергоефективності

 

У випадку з Kona Electric фахівці поставили перед собою завдання домогтися граничної ефективності використання енергії навіть в таких умовах. Автомобілі оснастили системою HVAC. Вона забезпечує раціональне використання енергії на опалення салону і його кондиціювання. Подібного ефекту дозволяє домогтися інноваційний тепловий насос, система попереднього кондиціонування повітря, інтелектуальний контроль повітрозабірника, а також індивідуальна водійська вентиляція.

Тепловий насос примітний тим, що використовує для досягнення в салоні необхідної температури тепло, яке виділяється складовими силової установки. Це дозволяє значно скоротити споживання енергії акумулятора.

 

Стулки повітрозабірника, що знаходяться під управлінням системи інтелектуального контролю, більш раціонально розподіляють тепле повітря по салону. Вдосконалений контроль системи HVAC гарантує швидкий обігрів кабіни автомобіля, для якого потрібно менше енерговитрат. Ця особливість дозволяє більш комфортно керувати автомобілем в зимовий період.

 

Система особистої вентиляції водія відключає опалення пасажирських місць і направляє всі тепло на водійське сидіння. Завдяки цьому знижується витрата енергії і, відповідно, підвищується запас ходу автомобіля.

 

Суть системи попереднього кондиціонування складається в обігріві салону автомобіля під час його заряджання. Таким чином, для досягнення комфортної температури використовується енергії з мережі, а не акумуляторна. Крім того, є можливість запрограмувати час початку обігріву, щоб водій і пасажири могли відчувати себе комфортно вже на початку поїздки.

 

NEXO: проблема обмороження батареї вирішена

Ранні представники серії FCEV насилу функціонували вже при температурі від -10 градусів. Щоб виправити цей дефект, фахівці створили систему ефективного обігріву блоку водневих елементів. Автомобіль, оснащений нею, без праці запускається навіть в тридцятиградусний мороз.

Ще одна важлива проблема попередніх моделей - освіту шару льоду на блоці паливних елементів під час бездіяльності автомобіля. Обледеніння відбувалося через виділення конденсату з силової установки і його подальшої заморозки. Без виділення води обійтися неможливо, адже це єдиний вихлоп водневої системи. Рішенням проблеми стала установка тепловентілятора, який не дозволяє рідини кристалізуватися. Вентилятор запускається після зупинки автомобіля.

Тести в Лапландії - це перший етап перевірки нових моделей. Другий етап полягатиме в експлуатації автомобілів при 30-градусній спеці і підвищеної вологості.

втомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
14 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Instagram, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.