Авторизация
Регистрация

Hyundai i30 нового покоління отримав 5 зірок від Euro NCAP

5 липня 2017 року i30 Hyundai Motor отримав максимальний бал від незалежної організації з оцінки безпеки автомобілів Euro NCAP.

Автоцентр «Паритет» офіційний дилер «Хюндай Мотор Україна», дистриб'ютор бренду Hyundai в Україні, оголошує про запуск новой літньої онлайн-акції «HyundaiWeekend».

Бажаючі взяти участь в Акції, маєте Войти в систему на Лендінзі suv.hyundai.com.ua и пройти інтерактівну гру. КОЖЕН бере участь має можлівість віграті поїздку на двох в Сонячно Одесу, романтичний Львів чи Мальовнича Полтаву и насолодітіся відпочінком в комфортабельному Готелі «М1», «Leopolis» або «Verholy Relax Park».

Для того щоб зіграті нужно в період з 12.07.17 по 13.08.2017 зайти на сайт suv.hyundai.com.ua, вібрато один з трьох крутомобілей: Creta, Tucson, SantaFe, зібраті ідеальний багаж для поїздкі, поділіться результатами в Facebook и вірушайте в Справжня подорож з HyundaiWeekend.

План Незабутні вихідні з «Hyundai Weekend»

Автоцентр «Паритет» є офіційнім дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та Багаторічний досвід роботи дозволяють надаті нашим Клієнтам Кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляет широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, СПЕЦІАЛЬНІ програми кредитування и лізінгу, а такоже найвігідніші цінові та акційні Пропозиції. Сервісний відділ автоцентру Сертифікований согласно стандартів Hyundai Motor Company и надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування и ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин всегда в наявності широкий асортимент аксесуарів и Додатковий устаткування, здатно задовольніті будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіті автомобілем HYUNDAI Було просто и Зручне, протягом Всього терміну его ЕКСПЛУАТАЦІЇ!

Приєднуйтесь до офіційніх спільнот «Паритет» в Facebook, Google+ и YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.