Авторизация
Регистрация

Інноваційний проект IONIQ був представлений Hyundai Motor в Женеві

IONIQ представлен компанией Hyundai Motor на Женевском Автосалоне

1 березня на Женевському автошоу південнокорейський автовиробник Hyundai презентував електрифікована, сучасне, компактне і екологічне авто сімейства IONIQ з бензо-електричною гібридною силовою установкою.

В дану серію моделей увійдуть автомобілі з повністю електричним мотором і підзаряджатися бензо-електричним двигуном. Вони будуть представлені європейського ринку трохи пізніше.

 

Про моделі IONIQ Hybrid

Що вийшла першою версія IONIQ Hybrid красномовно свідчить про прагнення автовиробника Hyundai до розробки інноваційних автомобілів, що відповідають вимогам сучасного ринку. Квон Мун Шик, який обіймає посаду віце-голова Науково-дослідного центру, пообіцяв, що до 2020 року Hyundai подарує ринку понад 22 нових екологічно чистих моделей. Також він підкреслив, що компанія робить все можливе, щоб зайняти лідируючу позицію по виробництву безпечних і екологічних автомобілів.

Hyundai IONIQ Line Up сімейство авто Hyundai

Відмінною рисою моделі IONIQ Hybrid по праву можна вважати стильний дизайн, динамічність і оптимальний коефіцієнт витрати палива. Інженери-проектувальники серії IONIQ особливу увагу приділили характеристикам керованості авто і його маневреності. Кузов IONIQ відзначився особливою плавністю ліній і контурів, що підвищило аеродинамічної авто.

 Салон моделей IONIQ

У комплектацію IONIQ Hybrid увійшов вдосконалений двигун серії Kappa 1.6, оснащений системою безпосереднього всприска палива (GHBT) і електро-мотором 43,5 к.с (32 кВт-год). Електродвигун функціонує за допомогою потужного літій полімерного акумулятора, який дозволив IONIQ Hybrid розвивати швидкість в електро-режимі до 120 км \ год і знизив до мінімальних показників викид вуглекислого газу (32 г / км). У шести ступінчастою коробці передач передбачено два зчеплення, що забезпечило даної моделі плавність при перемиканні передачі, а також миттєвий відгук. Також в моделі передбачені спеціальні режими, що економлять пальне:

SPORT (довше утримуються нижні передачі, а тяги електромотора і механічного двигуна об'єднуються);
ECO (передбачає більш ранній перехід на високі передачі).
Автоцентр «ПАРИТЕТ» протягом 11 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієн

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.