Авторизация
Регистрация

Hyundai проводить ресурсні випробування хетчбека i30N в Швеції

Компанія Hyundai Motor вже влітку 2017 року поповнить сімейство i30 новою моделлю - «зарядженим» п'ятидверним хетчбеком i30N, над створенням якого працюють фахівці спортивного підрозділу марки, NPerformance.

У березні цей автомобіль проходить ресурсні тести на засніжених трасах Швеції, а в якості тест-пілота виступає Тьєрі Невіл, один з лідерів команди Hyundai Motorsport, яка бере участь в Чемпіонаті світу з ралі (WRC).

У першій для Hyundai Motor моделі під брендом N втілилися напрацювання компанії в мотоспорті і новітні розробки в області створення серійних автомобілів. Випробування i30N в суворих умовах Швеції довірили Тьєрі Невілові, одному з лідерів команди Hyundai Motorsport, яка бере участь в Чемпіонаті світу з ралі (WRC). Тестові заїзди проводилися на вкритій льодом поверхні озера Хурнаван. За результатами випробувань Невіл передав інженерам компанії інформацію, яка допоможе в подальшій настройці автомобіля для їзди по дорогах загального користування.

 

«Я знаю, як багато людей чекали появи цього автомобіля, тому для мене велика честь стати тест-пілотом i30N. Інженери проробили величезну роботу, особливо по налаштуванню коробки передач і диференціала, що забезпечило відмінну тягу і стійкість автомобіля при їзді по крижаній поверхні озера. Також відзначу прекрасну керованість, характерну для цієї моделі. Покупець цієї машини зможе пережити відчуття майже ті самі, коли керуєш справжнім раллійним автомобілем », - говорить Тьєрі Невіл.

 

Під час ходових випробувань i30N, які в даний час проводяться в околицях міста Ар'єплуг (Швеція), інженери Hyundai Motor проводять настройку і доопрацювання технічних характеристик і систем автомобіля, таких як електронний контроль стійкості, диференціал підвищеного тертя, рульове управління, амортизатори і підвіска при температурі -30 °.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
12 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.