Авторизация
Регистрация

«Хюндай Мотор Україна» - дистриб'ютор автомобілів Hyundai № 1 у Східній Європі!

Hyundai Motor Ukraine 2016 Regional Excellence

На Глобальної конференції дистриб'юторів в Сеулі «Хюндай Мотор Україна» була визнана кращим регіональному дистриб'ютором в своєму регіоні - в країнах CIS і Східній Європі.

Глобальна дистриб'юторська конференція зібрала 284 представника з 132 країн світу. В рамках заходу були обрані кращі дистриб'ютори в регіонах. Лідером стала і «Хюндай Мотор Україна», яка була удостоєна нагороди 2016 Regional Excellence як найефективніший дистриб'ютор в регіоні Східної Європи.

«Хюндай Мотор Україна» за 2016 рік продала в Україні 3366 автомобілів Hyundai і поліпшила свої показники на 24,76% в порівнянні з минулим роком. Частка корейського бренду на ринку склала 5,22%. Беззаперечним лідером продажів став Hyundai Tucson (1 440 шт.), А Hyundai Santa Fe став лідером в сегменті D-SUV (651 шт.).

За словами Генерального директора «Хюндай Мотор Україна», Ігоря Гладковського, нагорода стала доказом лідерських позицій компанії на регіональному ринку. Дистриб'ютор робить все можливе для того, щоб дотримуватися високих стандартів Hyundai Motor Company. У «Хюндай Мотор Україна» відзначають, що нагорода стане додатковим стимулом для подальшого розвитку компанії і зміцнення позицій на ринку.

Глобальна конференція стала ювілейною для Hyundai Motor Company, адже рівно 50 років тому в Сеулі була вперше заснована компанія Hyundai. Саме тому захід пройшов під гаслом «50 років і більше». В рамках конференції також були обговорені стратегії подальшого просування бренду. Hyundai Motor Company черговий раз підкреслили, що до 2020 року планують стати брендом №1 на європейському ринку. «Хюндай Мотор Україна» - дистриб'ютор автомобілів Hyundai № 1 у Східній Європі!

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google + і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.