Авторизация
Регистрация

Кияни зможуть побачити дві моделі Hyundai IONIQ на виставці «Eco Drive 2017».

Hyundai IONIQ

10 березня 2017 року Києві будуть представлені відразу дві нові моделі від «Хюндай Мотор Україна» - Hyundai IONIQ Hybrid і Hyundai IONIQ Electric. Презентація моделей відбудеться в рамках другої Міжнародної виставки Eco Drive 2017. Відвідувачі зможуть не тільки побачити інноваційні моделі від Hyundai, але і зможуть оцінити їх під час тест-драйву на території ВЦ «Лівобережний».

Hyundai IONIQ Hybrid заснований на гібридної технології, що дозволяє об'єднати кращі показники паливної економічності і комфорт від водіння. Аеродинамічний кузов Hyundai IONIQ Hybrid спроектований для ефективної їзди в будь-яких умовах. Бензиновий двигун 1.6 GDi Kappa в комбінації з циклом Аткінсона забезпечує економічну і стійку їзду. Роботизована трансмісія на шість передач і з двома зчепленнями гарантує маневреність і плавність управління автомобілем. В конструкції шасі і кузова інженери використовували запатентовану міцну сталь і алюміній, що зробило автомобіль міцним, легким і безпечним.

 

Друга модель, яка буде представлена ​​на виставці - Hyundai IONIQ Electric. Це повністю електричний автомобіль, який дивує своєю економічністю. Модель ознаменувала собою початок нової ери для Hyundai Motor, ставши першою повністю електричної в серійних лінійках бренду. Автомобіль заряджається від літій-іонної батареї ємністю 28 кВт на годину. Запас ходу на одній зарядці - більше 280 кілометрів. Стильний аеродинамічний кузов забезпечують низькі коефіцієнти опору під час їзди.

На виставці відвідувачі зможуть оцінити обидві моделі Hyundai IONIQ не тільки візуально, але і на тест-драйві, записатися на який можна безпосередньо на місці проведення виставки (м.Київ, Броварський пр-т, 15, МВЦ «Лівобережний»).

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.