Авторизация
Регистрация

Hyundai Kona Electric виробляється тепер і в Європі

Сборка кроссовера Kona Electric с электрическим двигателем в Европе

На заводі, розташованому в місті Ношовіцах (Чехія), була запущена виробнича лінія моделей Kona Electric.

Перша партія електричних кросоверів, зроблених на даному виробничому об'єкті, була відправлена ​​споживачам в Європу.

На новому заводі компанія Hyundai налагодила повноцінний виробничий цикл. Тут виготовляється найпотужніша модифікація автомобіля: з електричним двигуном на 204 к.с. (150 кВт) і акумулятором 64 кВт ∙ год.

Щоб отримати можливість збирати автомобіль, виробнику довелося зробити виробничу лінію довше на 15 м. Алгоритм складання було розширено на один пункт - установка акумулятора. Щоб зробити процес виготовлення більш оперативним, батареї для електрокара поставляються з інших європейських країн. Для зберігання акумуляторів на заводі є окремий склад.

Перша партія електричних кросоверів зроблених в Європі

Крім того, було прийнято рішення відкрити новий малярський цех. Тут фахівці проводять забарвлення авто.

Завод здатний випускати 35 тисяч авто щороку. На сьогоднішній день добова продуктивність об'єкта - 150 примірників Kona Electric.

Виробник вирішив відкрити лінію виробництва для даної моделі на чеському заводі через підвищений попит на екологічний транспорт. Старт продажів Kona Electric був оголошений в 2018 році, і за два роки популярність електрокара перевищила всі очікування. Наявних виробничих потужностей (завод в південнокорейському місті Ульсан) не вистачило.

У планах Hyundai - забезпечити європейських автолюбителів 80 тисячами електрокарів, включаючи моделі NEXO, Kona Electric, IONIQ Electric. Такі показники зроблять компанію найбільшим постачальником електрокарів на євроринок.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.