Авторизация
Регистрация

Оновлена ​​Hyundai Elantra надійшла в продаж

New Hyundai Elantra в Автоцентре ПАРИТЕТ

25 квітня 2019 року з'явилася можливість придбати оновлений варіант Hyundai Elantra.

Седан оснастили новими функціями зв'язку та безпеки, оновили дизайн інтер'єру та екстер'єру. Придбати авто можна за ціною від 462 900 грн. Є чотири комплектації.

New Hyundai Elantra FL

Новий дизайн

Автомобіль «ввібрав» в себе новітні дизайнерські розробки Hyundai. Був повністю перероблений екстер'єр седана: у автомобіля з'явився новий капот, передні крила, радіаторна решітка і ліхтарі головного світла, нова кришка багажника, задні ліхтарі і диски, що володіють оригінальним зовнішнім виглядом.

Настільки ж серйозних змін зазнав інтер'єр седана. Творці додали нову центральну консоль, вентиляційні дефлектори, блоки управління аудіосистемою і кліматичною системою, нову панель приладів, оформлену в спортивному стилі.

На території України автомобіль буде продаватися з бензиновим мотором об'ємом 1,6 літра (127 к.с.). На вибір дві коробки передач: автоматична або механічна КПП на 6 ступенів.

Розширений функціонал

Початкова комплектація седана - Active. Ціна - 462 900 грн. Комплектація передбачає наявність наступних опцій: подушки безпеки водія і переднього пасажира, ABS, центральний замок і іммобілайзер, задні і передні підйомники скла, бічні дзеркала з підігрівом, датчик тиску в шинах, підсилювач керма електромеханічного типу, сенсор світла, кондиціонер з фільтром салону, мультимедіа -система з п'ятидюймовий монітором, порти AUX / USB.

Комплектація Comfort має, крім перерахованих вище функцій, наступними опціями: шкіряна оббивка керма і важеля коробки передач, підігрів рульового колеса і передніх сидінь, мультимедіа-система з семидюймовим монітором, Apple Carplay / Android Auto, камера заднього виду з покажчиком траєкторії руху, Bluetooth. Ціна автомобіля з механічною коробкою відвідувань - 486 000 долл, з автоматичною КПП - 517 700.

Ціни на автомобіль в комплектації Style 508 200 за "механіку", 540 700 - за автоматичну коробку передач. Додатково покупець отримує наступні функції: клімат-контроль з функцією антізапотеванія лобового скла, круїз-контроль, задній парктронік, ходові вогні LED, функцію регулювання рульового колеса, тонування стекол, сенсор дощу, шумоізоляцію моторного відсіку, легкосплавні диски. Hyundai Elantra Style можна доповнити пакетом Safety. Його вартість - 25 800. Автомобіль оснащується шторками безпеки, системою утримання при старті на підйомі (Hill Assist), курсової стійкості (ESC), а також бічними подушками безпеки.

Седан в комплектації Premium оснащується вищезазначеним пакетом за замовчуванням. Крім того, авто має наступний функціонал: світлодіодні фари проекційного типу, задні LED ліхтарі, система безключового доступу Smart Key і кнопка запуску двигуна, передній парктроник, підігрів задніх сидінь, роз'єм бездротової зарядки для мобільних пристроїв, режим Drive Mode Select, електропривод складання бічних дзеркал і приладова панель SuperVision з 3.5-дюймовим екраном. Комплектація Premium доступна тільки з автоматичною коробкою передач. Вартість авто - 621 500 грн.

Комплектацію Premium можна розширити за рахунок пакета Prestige. У нього входить шкіряна оббивка сидінь, електропривод водійського сидіння, регулювання крісла переднього пасажира по висоті, зсувний передній підлокітник і 17-дюймові легкосплавні диски. Вартість доповнення - 31 800.

Покупці можуть скористатися кредитною програмою Hyundai Finance. Вона передбачає найбільш вигідні кредитні умови на вітчизняному ринку.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.