Авторизация
Регистрация

Новий Hyundai Tucson в Україні. Ціни, комплектації, технічні характеристики

Старт продаж нового Hyundai Tucson

Старт продажів нової моделі Hyundai Tucson - модельного ряду Hyundai.

У Києві відбувся дебют нового Hyundai Tucson. Третє покоління однієї з найбільш популярних моделей Hyundai - новий Tucson підкреслено демонструє інноваційний дизайн кузова, зразкові характеристики динаміки і безпеки, а також вражаючий комфорт і зручність салону. Hyundai Tucson 2015 повністю уособлює нову концепцію бренду Hyundai - "Modern Premium". В Україні автомобіль представлена ​​в чотирьох комплектаціях: "Comfort", "Express", "Style" і "Top". Рівень оснащеності, навіть початковій комплектації "Comfort", досить значний: 8 подушок безпеки, ABS + EBD, ACTIVE HOOD, датчик освітленості, круїз-контроль, зміна жорсткості рульового колеса «FLEX STEER», електроскло пакет, борт.компьютер, кондиціонер, підігрів передніх сидінь, магнітола з екраном 3.8 дюйма + 6 динаміків з ДУ на кермі, малий шкіряний пакет, світлодіодні габаритні вогні, протитуманні фари, задній спойлер з додатковим стоп-сигналом, литі диски R16 і повнорозмірна запаска. Комплектація "Comfort" доступна, як з 2,0 MPi бензиновим двигун потужністю 155 к.с. і 192 Н / м., так і дизельним 2,0 CRDi двигуном потужністю 185 к.с. 402 Н / м .; оснащується 6-ти ступінчастою механічною і автоматичною КПП. Вартість комплектації "Comfort" становить від 643 000 грн., В залежності від типу двигуна і КПП.

New Tucson

Максимальна або "Top" модифікація нового Hyundai Tucson пропонує набір додаткових опцій преміум рівня, з яких варто відзначити: електрорегулювання сидіння водія і переднього пасажира, вентиляція передніх сидінь і підігрів задніх сидінь, шкіряний салон, мультимедійний комплекс з навігаційною системою і екраном 8 дюймів, камера заднього виду, світлодіодні фари ближнього світла, електропривод кришки багажника з функцією Hands free, стильні 19-дюймові диски, датчики тиску в шинах, панорамний дах з люком, підігрів керма, двозонний клима -контроль, бесьключевой доступ, запуск двигуна кнопкою «START / STOP», панелі приладів з кольоровим монітором 4,2 дюйма і ще ряд комфортних додаткових опцій.

Hyundai Tucson в комплектація "Top", а також "Express" і "Style" пропонує універсальні можливості модернезірованной системи повного приводу 4WD.

Сучасні технології та системи, використані в новому Hyundai Tucson дозволяють надати найвищий рівень безпеки для водія і пасажирів. Цьому свідчить найвищий бал для нового Tucson, за результатами оцінки активної і пасивної безпеки проводяться EuroNCAP.

Виробництво і постачання нової моделі Tucson для українського ринку здійснюються з заводу Hyundai в Чехії.

Детальна інформація про новий Hyundai Tucson на нашому сайті, а також продавців-консультантів автосалону, контакти.

 

ЗАПРОШУЄМО ШАНУВАЛЬНИКІВ АВТОМОБІЛЬНОЇ МАРКИ HYUNDAI ВІДВІДАТИ АВТОЦЕНТР «ПАРИТЕТ» І ОСОБИСТО ОЦІНИТИ ВСЕ ПЕРЕВАГИ І ПЕРЕВАГИ НОВОГО HYUNDAI TUCSON!

 

  Автоцентр «ПАРИТЕТ» протягом 11 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.