Авторизация
Регистрация

Новий Hyundai i20 потрапив у фінал міжнародного конкурсу AUTOBEST 2015

Новый Hyundai i20, AUTOBEST 2015 - компания

Модель i20 нового покоління потрапила в список претендентів на звання AUTOBEST в 2015 році.

Разом з трьома іншими претендентами авто буде направлено в випробувальний центр Навако в Сербії, де 15 членів журі проведуть тестування четвірки на полігоні, а також на громадських дорогах в Белграді і його околицях.

Голосування і визначення переможця відбудеться на початку грудня, і через тиждень буде оголошено кращий автомобіль. Нагадаємо, що AUTOBEST - це друге за чисельністю незалежне журі з 15 визнаних автомобільних журналістів з Центральної та Східної Європи, кожен з яких представляє свою країну. Метою конкурсу є визначення «кращого покупки» в сегменті масових автомобілів-новинок, доступних на ринках країн з економікою, що розвивається.

Нагадаємо, що в минулому році кращим автомобілем 2014 року був визнаний Hyundai i10.

Автоцентр «Паритет» на протязі 10 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Багаторічний досвід, високий рівень професіоналізму та клієнтоорієнтована стратегія вивели Автоцентр «Паритет» в лідери свого сегмента. В автосалоні представлений широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований за стандартами Hyundai Motor Company і оснащений високотехнологічним обладнанням. У відділі запчастин представлений широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування. Автоцентр «ПАРИТЕТ» визнаний Кращим дилером по сервісу серед офіційних дилерів Hyundai на території України

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.