Авторизация
Регистрация

Третє покоління Hyundai i30 вже є в автоцентрі «Паритет»

Hyundai i30 PD 2017 – уже в продаже в автоцентре ПАРИТЕТ

7 серпня стартував продаж сучасного і повністю нового хетчбека Hyundai i30

Шанувальників хетчбеків чекають істотні зміни в плані якості та безпеки. Розробник Hyundai Motor Europe в спеціалізованому німецькому Технічному центрі акцентував увагу, перш за все, на безпечність та якість. Виробник для нашого ринку пропонує три комплектації автомобіля - Express, Style і Premium, а також можливість вибрати варіант двигуна і трансмісії.

Нова i30 | автоцентр ПАРИТЕТ

Нове покоління автомобіля Hyundai i30 розроблено спеціально для європейської аудиторії, виробничим ядром якої є Hyundai Motor. Модель являє собою принципово нові рішення в дизайні і внутрішніх технічних рішеннях. Той, хто вибере i30, зробить правильний і розумний вибір. Стильний дизайн, динамічна їзда, інноваційні системи безпеки - все це вигідно відрізняє новий хетчбек від конкурентів. Плюс - всесвітня гарантія на п'ять років, що не може не викликати довіри.

Нова i30 | автоцентр ПАРИТЕТ

Дизайнери Hyundai постаралися втілити всі найсвіжіші напрацювання нового покоління автомобілів. Це пружні і максимально точні лінії, витончені поверхні, а також родзинка конструкції - скульптурний кузов. Такі впевнені і мають в своєму розпорядженні до себе особливості дизайну вдало поєднуються з функціональністю авто - комфортом їзди, хорошою місткістю, відмінним оглядом. Не можна не відзначити ще одне оригінальне дизайнерське рішення: решітка радіатора виконана в каскадної конструкції. Вже сьогодні можна стверджувати, що це серйозна заявка на майбутнє: всі наступні авто від Hyundai будуть виглядати саме так.

Нова i30 | автоцентр ПАРИТЕТ

Під час створення авто проводилися численні випробування в Європі. Інженери Hyundai Motor Europe тестували керованість моделі і її динаміку на найвідоміших трасах, в тому числі в Нюрбургринзі. Відмінна керованість гарантується прекрасними характеристиками кузова, до складу якого входить 53% стали з Ультраміцне характеристиками, а також завдяки його легкості і твердості. Комфорт водіння одночасно з шикарною динамікою авто забезпечений завдяки новій розробці - шасі, а також на 10% вдосконаленого рульового елемента.

Нова i30 | автоцентр ПАРИТЕТ

Hyundai i30 в Україні: різновиди і вартість авто

Як вже говорилося вище, i30 буде представлений в Україні трьома модифікаціями.

Перша - Express, її ціна стартує від півмільйона гривень. Комплектація цього автомобіля наступна:
• шість подушок безпеки;
• стабілізаційна електронна система ESC;
• спеціальна система стартового утримання на підйомі HAC;
• сучасний клімат-контроль, оснащений додатковими елементами від запотівання скла;
• електронне регулювання обігріву стекол заднього виду;
• обігрів передніх сидінь і керма;
• парктроніки ззаду;
• круїз контроль;
• система Battery Saver - автоматичне вимикання живлення;
• інноваційна акустика з підтримкою інтерфейсу Bluetooth;
• денні ходові вогні на світлодіодах;
• колісні диски - легкосплавні, 15-дюймові;
• модернізовані скла Solar Control з термоотталківающей функцією;
• і багато іншого.

Нова i30 | автоцентр ПАРИТЕТ

Друга модифікація Style - більш розширена в функціональному плані версія. Відповідно, ціна автомобіля стартує вже з 573 тисяч гривень. Додатково користувач отримує інноваційну функцію Drive Mode Select, яка дозволяє вибирати режим водіння. Ще одна оригінальна можливість - функція AUTO HOLD, яка дозволить утримувати авто за допомогою електронного гальма. Розробники також впровадили Smart Key - спеціальний чіп-ключ дистанційного керування, а також кнопку запуску двигуна. Над центральною консоллю авто розташовується Touch Screen - інноваційний дисплей LCD розміром п'ять дюймів. І ще: SUPER VISION - приладова панель, спеціальні датчики тиску в шинах і дощу, складання дзеркал за допомогою електроприводу, дверна підсвічування і багато іншого. Диски в цій модифікації 16-дюймові.

Нова i30 | автоцентр ПАРИТЕТ

Модифікація з максимальним комплектом можливостей - Premium. Тут ціна стартує понад 600 тисяч гривень. Користувач отримує весь функціональний пакет попередніх різновидів, але також на додаток:

• комплекс мультимедіа з навігаційними можливостями і кольоровим дисплеєм на 8 дюймів;
• можливість підключати через інтерфейс USB додатки Android Auto і Apple CarPlay;
• інтерфейс Bluetooth, де також впроваджена функція розпізнавання голосу;
• головне світло з фарами на світлодіодах, а також інноваційна поворотна підсвічування;
• задні ліхтарі також на свтеодіодах;
• обробка внутрішніх сидінь комбінована: поєднання штучної шкіри і тканини.
Диски на колесах Hyundai i30 Premium - 17 дюймів.

Модифікації двигуна і коробки передач

Хетчбек Hyundai i30 буде представлений в Україні трьома різновидами - з трьома різними модифікаціями моторів. Всі вони будуть працювати на бензині. Базова різновид - 1.4 літровий двигун Карра на 100 кінських сил. Відзначимо, що така модель поєднується тільки з 6-ступінчастою трансмісією. Максимум авто раз

ганяється до 183 км / год, а до 100 км / год - за 12.6 сек.

Нова i30 | автоцентр ПАРИТЕТ

Друга модифікація - двигун Gamma на 1.6 літрів. Його потужність становить 130 кінських сил. У цій версії більш розширені можливості: двигун може взаємодіяти як з 6-ступінчастою коробкою, так і з автоматичною. До 100 км / год модель розганяється за 10.5 секунд - на механіці, а на автоматі - за 11.5. Максимальна швидкість автомобіля на механічній трансмісії - 195 км / ч, на автоматичній - 192.

Нова i30 | автоцентр ПАРИТЕТ

І остання модифікація - інноваційний турбодвигун T-GDi, потужність якого становить 140 к.с., а обсяг - 1.4 літра. Така модель працює з 7-діапазонною КПП DCT роботизованого типу, де конструктивно і функціонально передбачено два зчеплення. Розганяється Hyundai i30 з таким мотором до 208 км / год, а за 8.9 долає позначку в 100 км / ч.

Нова i30 | автоцентр ПАРИТЕТ

Також у покупця є можливість замовити ще одне цікаве рішення - турбодвигун Hyundai i30 з трьома циліндрами, потужністю 120 кінських сил і об'ємом 1.0 літрів. Такий мотор взаємодіє тільки з 6-ступінчастою механікою.

Завод Hyundai Motor Manufacturing Czech - основні виробничі потужності, де випускається нова лінійка i30. Саме тут, в місті Ношовіцах, були зроблені перші моделі i30 самого першого покоління. Це було в 2008 році. За рік підприємство випускає близько 300 тисяч автомобілів, які відповідають самим високими виробничими стандартами, виправдовуючи очікування автолюбителів по всьому світу, в тому числі - в Україні.

Автомобілі Hyundai i30 можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
13 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Instagram, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.