Авторизация
Регистрация

Hyundai Sonata наступного покоління дебютує в Кореї в березні.

Hyundai Sonata следующего поколения - автоцентр

Компанія Hyundai представила тизер седана Sonata cледует покоління. Світова прем'єра новинки запланована на березень і відбудеться «дому», в Південній Кореї.

Наступним пунктом в програмі просування стане квітневе моторшоу в Нью-Йорку, а вже потім автомобіль відправлять дилерам на основних світових ринках.

Відомо, що дизайн новинки виконаний в стилі «Струмлива скульптура 2.0», раніше поданому в моделі Genesis, а в основі Sonata - модернізована платформа попередника. У конструкції збільшиться число високоміцних сталей (з 21 до 51%), при цьому жорсткість кузова зросте на 40%.

Варто зауважити, що в новій Sonata, за словами виробника, водієві буде набагато легше «дружити» з бортовою електронікою. Інженери Hyundai змінили положення дисплея мультимедійної системи, перегрупували всі клавіші і зробили, за їхніми словами, всі індикатори на приладовій панелі «інтуїтивно зрозумілими».

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.