Авторизация
Регистрация

Нова ера безпеки автомобіля: Hyundai Safety Team ™

Современные технологии безопасности

Hyundai Safety Team представляє собою квінтесенцію сучасних технологій превентивної безпеки, вони працюють як злагоджена команда, що забезпечує високий рівень безпеки в автомобілі для водія і його пасажирів

Давайте детально розглянемо основні системи захисту від Hyundai, а також попередження при поганій ситуації на дорозі.

Система Autonomous Emergency Braking (AEB) здатна забезпечити в автоматичному режимі екстрене гальмування. Така система є важливим помічником для водія, і не дозволить статися непередбаченого події під час поїздки.

Іншим, не менш важливим помічником у сучасній епосі безпеки, є система Advanced Smart Cruise Control (ASCC), яка допомагає і полегшує тривалі подорожі на дорозі з важким трафіком, створюючи комфорт і безпеку.

Згідно статистик, велика частина аварій відбувається саме через недостатньої видимості в сліпих зонах, саме тому була створена система Blind Spot Detection (BSD), що виключає таку ймовірність. А також функція Lane Keeping Assist System (LKAS), що буде утримувати автомобіль в смузі руху, не дозволяючи порушити розмітку на дорозі.

Наступними на допомогу приходять Vehicle Stability Management (VSM), а також Electronic Stability Control (ESC), вони забезпечують контроль над стійкістю автомобіля на мокрій і слизькій дорозі, при крутих поворотах для безпеки від будь-якого замету.

І це тільки частина можливостей систем безпеки, які може запропонувати Hyundai Safety Team.

Ви також будете приємно здивовані TPMS (система контролю тиску в шинах), а також Hill-Start Assist Control (система допомоги при русі в вгору), Lane Departure Warning - функція, що попереджає про зміну смуги. Інші допомагають системи, контролюють роботу освітлення. Всі вони в комплексі здатні захистити життя і зробити з автомобіля безпечне, комфортне і спокійне засіб для щоденних поїздок або тривалих подорожей.

За основу, компанія Нyundai Motor взяла комфорт і безпеку своїх клієнтів, саме тому її моделі підкорюють весь світ, вони одні з найпопулярніших, займають перші місця у відомих рейтингах. Вони відкривають нову еру в світі безпеки і комфорту.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.