Авторизация
Регистрация

Нова лінійка двигунів і трансмісій Smart Stream

Мотор линейки Smart Stream

Hyundai Motor Grup представила стратегію розвитку еко-мобілів!

Smart Stream - чергова новинка в розвитку двигунів і систем управління для автомобілів. Інженери Hyundai Motor представили її на міжнародній конференції International Powertrain в Південній Кореї.

Силові агрегати Smart Stream, розроблені висококваліфікованими фахівцями Hyundai Motor забезпечують скорочення викидів вихлопних газів і поліпшену економію палива. На конференції були представлені перші двигуни і коробки передач, які планується встановити на автомобілі Hyundai.

Це бензинові і дизельні агрегати об'ємом 1,6 літра, які є базою для розробки гібридних і електричних силових агрегатів, включаючи мотори на водневих паливних елементах (FCEV).

Нововведення розробленої технології, по суті, є базою для розробки гібридних електричних силових агрегатів, включаючи мотори на водневих паливних елементах (FCEV).

 

Завдяки новим силовим пристроїв Hyundai Motor зможе задовольнити найвищі світові вимоги щодо захисту навколишнього середовища і споживчий попит на автомобілі з повним набором інноваційних технологій.

Технологія Smart Stream орієнтована на зміну діючої конструкції трансмісії автомобіля шляхом зменшення габаритів і ваги складових двигуна для підвищення ефективності використання палива. В майбутньому Hyundai Motor планує підвищити ефективність двигунів системи Smart Stream вдвічі.

На конференції International Powertrain провідних світових фахівців найбільше зацікавила система CVVD, робота яка полягає в зміщенні фаз газорозподільного механізму із змінною тривалістю відкриття / закриття клапанів. Втілення розробки дозволить Smart Stream досягти мінімального спалювання палива при різних режимах руху автомобілів (eco, sport, normal).

Hyundai Motor планує запустити нову інноваційну систему Smart Stream до 2022 року. В її складі буде 10 бензинових, шість дизельних двигунів і шість трансмісій.

Двигуни внутрішнього згоряння фахівці Hyundai Motor планують використовувати до 2025 року. Є ймовірність, що до цього часу гібридні і електричні силові системи будуть домінувати в усьому світі. Компанія Hyundai Motor прагне нарівні з двигунами Smart Stream підвищити обсяги виготовлення гібридних і електричних силових систем, а також моторів, що працюють на водневих елементах.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
13 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Instagram, Google+ і You

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.