Авторизация
Регистрация

Нове покоління Hyundai i30 вже почали збирати в Чехії

Hyundai i30

15.12.2016 року Hyundai Motor Manufacturing Czech, завод Hyundai Motor в Чехії, випустив з конвеєра перший зразок Hyundai i30 нового покоління.

Автомобіль був розроблений в Європейському технічному центрі Hyundai Motor. Автомобіль відповідає всім вимогам сучасних споживачів. Hyundai i30 - це ключова модель для продажу в Європі. Продажі стартують на початку 2017 року, в Україні перші моделі нового покоління Hyundai i30 приїдуть навесні.
За словами Томаса А. Шмідта, Hyundai i30 повинна стати ключовою моделлю для європейського ринку. Цей автомобіль спроектований в Європі, там же виробляється, і призначений для цього ринку. Hyundai i30 - це результат постійних інвестицій бренду в розвиток на європейському ринку. У Hyundai Motors Europe розраховують, що Hyundai i30 продовжить успіх попередніх двох поколінь і навіть перевершить його. До слова, два попередніх покоління були продані за 8 років в кількості більше 800 тис. Одиниць.
Нове покоління Hyundai i30 порадує покупців цікавим дизайном - саме цей параметр є визначальним при виборі транспортного засобу європейськими споживачами. Кузов автомобіля - чіткі лінії, вишукані матеріали, плавні межі кузова. Hyundai i30 виглядає сучасно і впевнено. Решітка радіатора типу Cascading це нова віха в історії дизайну бренду, незабаром вона буде повторюватися в кожній новій моделі.
У Hyundai i30 вдалося знайти гармонію між сучасними технологіями і дизайном. Активні системи безпеки, властиві й іншим моделям, в Hyundai i30 доповнені системами зв'язку на мобільних ОС (Android Auto, Apple CarPlay).
Новий автомобіль надійде в продаж з кількома варіантами абсолютно нових двигунів: 1.4 літровий бензиновий турбодвигун на чотири циліндри T-GDI на 140 л. с, компактний літровий трициліндровий бензиновий турбодвигун на 120 к.с.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.