Авторизация
Регистрация

Новий Hyundai Accent 2017 вже в Україні!

Новый Hyundai Accent доступен в продаже

17 квітня в автоцентрі «Паритет» пройшла офіційна презентація нового Hyundai Accent. Чим оновлена модель від Hyundai порадувала автомобілістів?

Вдосконалений двигун і коробка передач

Новий Hyundai Accent доступний у продажу з абсолютно новим двигуном сімейства Kappa об'ємом в 1.4 літра. Мотор розвиває потужність до 100 к.с. і наділений обертовим в 132.4 Н м. Другий варіант двигуна нового Hyundai Accent - модернізований Gamma 1.6 з потужністю 123 к.с. і обертовим моментом в 150.7 Н м.

На відміну від попереднього покоління, в новому Hyundai Accent встановлені сучасні шестиступінчасті механічна і автоматична коробки передач. Вони доступні в двох версіях двигуна оновленої моделі.

Підвищена паливна економічність

Сучасні двигуни дозволили зробити Hyundai Accent більш економним: в змішаному циклі двигун 1.4 споживає до 5,7 л на 100 км з МКПП і до 6,4 з АКПП. Мотор об'ємом 1.6 літрів з МКПП споживає до 6.0 л на 100 км, а 1.6 Gamma з АКПП - до 6,7 літрів на 100 км.

Додаткові опції

Розширений список опцій робить новий Hyundai Accent унікальним у своєму класі. В оновленій моделі доступні шість подушок безпеки, система моніторингу тиску в шинах, камера заднього виду, обігрів склоомивача і лобового скла, підігрів задніх сидінь і безключевого запуск двигуна. Також новий Accent оснащений функцією дистанційного відкриття багажника Smart Trunk і сучасною мультимедійною системою з екраном в 7 дюймів, навігацією і підтримкою мобільних інтерфейсів Apple CarPlay і Android AUTO.

оновлений дизайн

П'ятого покоління Hyundai Accent отримало новий дизайн екстер'єру та інтер'єру. Зовнішність автомобіля стала більш елегантною, гармонійної і в міру агресивною. Нова шестикутна решітка радіатора прикрашає передній бампер автомобіля, надаючи йому спортивного характеру та впізнаваності.

Задня частина авто отримала нову кришку багажника і бампер зі стильною контрастною накладкою. Задні ліхтарі зі світлодіодним оптикою підкреслюють стиль нового Accent.

Інтер'єр автомобіля теж змінився. Нові крісла з бічною підтримкою, якісні матеріали обробки, нова приладова панель і рульової колесо - все це підвищує комфорт водіння Hyundai Accent.

збільшені розміри

Габарити нового Hyundai Accent збільшилися. У порівнянні з попереднім поколінням зросла довжина кузова до 4405 мм, передній звис зменшився до 830 мм, задній звис став довшим до 975 мм. Ширина кузова стала більше на 29 мм, колісна база збільшилася на 30 мм. Об'єм багажного відділення в новому Hyundai Accent становить 480 літрів.

Нова конструкція підвіски і кузова

Новий Hyundai Accent отримав кузов з вмістом 52% високоміцних сталей. Це дозволило підвищити безпеку і керованість автомобіля.

Конструкція задньої підвіски автомобіля теж змінилася. У ній встановлена ​​напівзалежна торсіонна балка, кут установки задніх амортизаційних стійок також змінився на користь комфорту і керованості автомобіля.

Всі комплектації нового Hyundai Accent отримали електропідсилювач керма, що істотно підвищує маневреність моделі в порівнянні з попередніми поколіннями.

Вартість нового Hyundai Accent

Більш детально про комплектації і вартості нового Hyundai Accent ви зможете дізнатися на сторінці автомобіля на офіційному сайті автоцентру «Паритет».

Автомобіль можна купити за вигідною програмою Hyundai Finance і з використанням переваг послуги Trade In. Детальну інформацію ви зможете отримати у консультантів автоцентру «Паритет».

Автомобіль можна купити за вигідною програмою Hyundai Finance і з використанням переваг послуги Trade In. Детальну інформацію ви зможете отримати у консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
12 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього зро

ка його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google +, і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.