Авторизация
Регистрация

Офіційне оголошення!

Автоцентр

Шановні клієнти! Компанія ТОВ «Паритет» не проводить акції та розіграші, в яких головним призом є автомобіль.

У зв'язку з частими зверненнями про можливі розіграшах, акціях або лотереях, в яких головним призом є автомобілі Hyundai, автоцентр «Паритет» офіційний дилер "Хюндай Мотор Україна", повідомляє: ніяких лотерей, акцій або розіграшів подібного роду не проводиться!

 

Ми настійно рекомендуємо не реагувати на будь-якого роду SMS або E-mail розсилки, в яких повідомляють про виграш автомобіля марки Hyundai. Дані «акції» спрямовані на обман і незаконний заробіток. Подібні дії саме шахрайством і не мають нічого спільного з брендом Hyundai, дилерським автоцентром «ПАРИТЕТ»!

Просимо Вас детально перевіряти інформацію про подібного роду акціях, розіграшах, лотереях і т.п., перед тим як брати участь в них. Закликаємо Вас бути пильними і не піддаватися на провокації шахраїв!

Всі акції автоцентру «ПАРИТЕТ» проводяться офіційно і висвітлюються в українських засобах масової інформації.

Терміни та правила діючих акцій автоцентру «Паритет», публікуються у відкритому доступі на сайті компанії http://paritet.com.ua/, а також на офіційних сторінках в соціальних мережах:

• Facebook https://www.facebook.com/Paritet.ltd
• Google+ https://plus.google.com/+ParitetUaLtd
• VK http://vk.com/paritet_hyundai


Будьте уважні і не стаєте жертвами шахраїв!

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.