Авторизация
Регистрация

За результатами рейтингу J.D. POWER EXPERIENCE STUDY Tucson і Genesis перевершили конкурентів в своїх сегментах

Hyundai и Tucson признаны лучшими автомобилями в своей категории

J.D. Power щорічно публікує рейтинги кращих автомобілів, грунтуючись на відгуках споживачів. У 2016 році кращими транспортними засобами за результатами J.D. POWER EXPERIENCE STUDY стали відразу два представники Hyundai: Tucson і Genesis. Перший перевершив конкурентів серед компактних кросоверів, а преміальний Genesis став кращим в своєму сегменті.

Герой міськіх доріг сподобається ТІМ, хто НЕ боїться змін і впевнена дівувати в майбутнє. Характерно стиль, Динамічний фірмовий дизайн Fluidic Sculpture 2.0, підвіщеній рівень комфортності та безпеки, дає повне право назваті Creta доступним преміум кросовер. Виразности дизайн автомобіля вітріманій в Концепції бренду «Modern Premium», перегукується з іншімі моделями лінійкі Hyundai і може похвалітіся витонченого формами і Вишуканий деталями.

Hyundai Creta презентація моделі в Україні

Creta має всі позашляхові якості та безліч конкурентних опцій. Вона спроектована з урахуванням підвіщеної прохідності, мінімальній кліренс моделі дорівнює вражаючім 190 мм. Модель Creta є найбільш компактний кросовер серед модельного ряду Hyundai. В автомобілі Ідеально поєднується розумна пропорція простору. Його довжина ставити 4270 мм, а ширина 1780 мм, висота кросовера 1630 мм.

Моторна гамма представленої моделі складається з бензинових двигунів. На вибір моноприводних версія з 1,6 літровім мотором потужністю в 123 к.с., Який йде в Парі з 6 ступеньчатой ​​автоматом або механікою, а такоже повнопрівідна 2 літрова версія на 150 кінськіх сил з 6 ступінчастім автоматом. Пізніше, Вже в 2017 році повний привід стані Доступний і для 1,6 літрового мотора.

Презентація нової моделі кросовера Hyundai Creta

Автомобіль Доступні в Україні в чотірьох комплектаціях: Active, Comfort, Comfort + і Top. Hyundai Creta може похвалітіся наявністю і доступністю опцій, Які запропоновані в преміальніх моделях бренду. Варто відзначіті наявність шести подушок безпеки, 2 бічні, 2 фронтальні для водія і пасажира, а такоже шторки безпеки з шкірного боці. У Стандартні КОМПЛЕКТАЦІЇ Вже входити антиблокувальна система гальмування ABS, електронна система актівної безпеки ESP, система допомоги при спуску DBC, Утримання на підйомі HAC, система сигналізації аварійного гальмування ESS і система стабілізації автомобіля в Русі VSM. А ще кондиціонер, електрорегулювання і обігрів бічніх дзеркал, підігрів передніх сидінь, датчики тиску в шинах.

Hyundai Creta представлена ​​в Україні

Кросовер, в залежності від обраної КОМПЛЕКТАЦІЇ, може оснащуватіся 16 або 17 дюймовими дисками, а такоже тканини або шкіряною оббивкою сидінь. У максимальних комплектаціях Доступний клімат контроль, система Smart Key (бесьключевой доступ), кнопка Start / Stop запуску двигуна, мультимедіа з сенсорним 5 дюймовим екранах, камера заднього виду, світлодіодна оптика і «зимовий пакет» (підігрів форсунок омивача, підігрів керма, лобового скла , передніх і задніх сидінь).

В автоцентрі «Паритет» автомобіль Hyundai Creta Вже є в продажу.

 

ВИ МОЖЕТЕ ВІПРОБУВАТІ компактний кросовер НА ІНДІВІДУАЛЬНОМУ тест-драйв І ОТРІМАТІ Незабутні емоції І ПОДАРУНОК ВІД Автоцентр «Паритет».

З детальною інформацією можна ознайомітіся на сайті або по телефону.

Автоцентр «Паритет» є офіційнім дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та Багаторічний досвід роботи дозволяють надаті нашим Клієнтам Кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, СПЕЦІАЛЬНІ програми кредитування і лізінгу, а такоже найвігідніші цінові та акційні Пропозиції. Сервісний відділ автоцентру Сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і Додатковий устаткування, здатно задовольніті будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.