Авторизация
Регистрация

Перемогу в номінації футуристичний унікальний дизайн завоювала модель Hyundai IONIQ

Hyundai ioniq получил награду Red Dot Design Award

В Ессені (Німеччина) 30 березня відбулося вручення авторитетної премії "Red Dot Design Award 2016". Складно назвати більш значуще професійне змагання в галузі промислового дизайну, ніж конкурс "Red Dot Design Award".

Відбір претендентів здійснюється за допомогою опитування аудиторії в економічно розвинених країнах, але переможців визначає професійне журі. Футуристичний дизайн Hyundai IONIQ розтопив серця журі, яке цього року склали 38 експертів в питаннях дизайну.

Переможець Hyundai IONIQ: особливості

Автомобіль Хендай IONIQ володіє гармонійним поєднанням елегантного і динамічного кузова з ергономічним і функціональним салоном, який вражає практичністю і зручністю в розташуванні елементів управління. Відчуття просторості, вишуканості, чистоти і легкості в стильному інтер'єрі створюється завдяки екологічним і натуральним матеріалам обробки салону.

З вулканічного каменю з подрібненої деревиною та переробленого пластику виготовлена ​​внутрішня панель дверей Hyundai IONIQ. Даний матеріал на 20% легше класичної оббивки, при цьому виглядає також ефектно і привабливо, повністю зберігаючи чудові характеристики шумущільності.

Відзначимо, що Хюндай IONIQ недарма отримав свою назву. Це єдиний автомобіль у всьому світі на сьогоднішній день, комплектація якого передбачає три види силових установок на вибір:

електромотор,
гібридний двигун,
заряджає гібридний силовий агрегат.
Маститі дизайнери автомобільного виробництва доклали руку до створення футуристичного унікального стилю моделей нової генерації HYUNDAI. В їх число входять: Пітер Шрайер (раніше працював над дизайном автомобілів для Volkswagen) створює сучасні образи для серійних марок бренду Hyundai, а Манфред Фіцджеральд (екс-дизайнер Lamborghini) генерує дизайнерські рішення для преміального суббренда Genesis.

Не дивно, що з такими гуру в області дизайну зовнішній вигляд автомобілів Hyundai помітно змінився на краще. Міжнародні нагороди і першість на престижних заходах в області дизайну яскраве тому підтвердження. Нагадаємо, що нагороди "Red Dot Design Award 2015» дісталися новій i20 (у версії з 5 дверима), нової i20 Coupe і нової Sonata, а нагороди "Red Dot Design 2014" присудили нової i10 і Genesis.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.