Авторизация
Регистрация

Розпродаж складу запасних частин!

SALES Hyundai parts

Автоцентр «ПАРИТЕТ» продовжує радувати своїх клієнтів вигідними пропозиціями і оголошує про грандіозного розпродажу запасних частин.

Раптом команда стала лідером на гравійніх трасах Аргентини на чолі з лідером командіровку Тьєрі Невілом, Який на Последний ділянці траси зміг обійті конкурентів и принести переможні очки в командному залік.

Аргентінські траси підкоряються гонщиком з Hyundai Motorsport Вже НЕ перший раз - в некогда году команда такоже получила победу. У некогда году персональний успіх екіпажу Хайдена Педдон и Джона Кеннард прініс команді переможні очки. После такой гучної перемоги команда не могла вернуться без виграш з Аргентини и в цьом году.

 

Перші три дні гонки для командіровку були особливо важкі. Гонщикам не вдаватися займаті Перші позіції, и даже капітан командіровку, Тьєрі Невілл, прийшов в перший день перегонів только третім. На другий день змагань всех учасников командіровку Hyundai Motorsport гальмувалі технічні неполадки: автомобілі віліталі в кювети, лама передні амортизатори, кермові важелі. Тільки до завершення гонки на другий день пілотам удалось піднятіся наверх турнірної табліці.

Для Всього змагання третій день ралі ставши вірішальнім. Глядачі могли спостерігаті за видовищних Протистояння лідера командіровку Hyundai Motorsport Тьєрі Невіла и пілота командіровку M-Sport, ЕЛФІН Еванса. На Останній ділянці траси Тьєрі Невіл на Hyundai i20 зміг обійті автомобіль конкурента и прийти до фінішу дерти. Капітан Hyundai Motorsport в цею день показавши результат 3:38:10.

Мішель Нандан, директор командіровку Hyundai Motorsport, зазначилися, что Аргентинський етап вважається одним з найскладніших етапів в Чемпіонаті світу. Тієї факт, что команда Hyundai Motorsport змогла стати переможцями на ціх трасах двічі поспіль, говорити про високий професіоналізм гонщіків и всієї командіровку.

Мішель Нандан такоже зазначилися, что з Невдача дере днів гонки команда вінесли Корисні уроки и Вже знає, як удосконаліті гоночний Hyundai i20 Coupe WRC для подалі Успіхів на складних гравійніх трасах.

У Загальній турнірній табліці Тьєрі Невіл займає Третє місце после п'яти етапів чемпіонату. Решта гонщіків командіровку - данні Сордо и Хайден Педдон посілі п'яте и восьме місця відповідно. У загально заліку бронзу получила команда конструкторів Hyundai Motorsport з відставанням від первого місця на 22 бали.

Наступний, шостий етап Чемпіонату світу з ралі пройде в Португалії з 18 по 21 травня.

 

Автоцентр «Паритет» є офіційнім дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та Багаторічний досвід роботи дозволяють надаті нашим Клієнтам Кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляет широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, СПЕЦІАЛЬНІ програми кредитування и лізінгу, а такоже найвігідніші цінові та акційні Пропозиції. Сервісний відділ автоцентру Сертифікований согласно стандартів Hyundai Motor Company и надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування и ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин всегда в наявності широкий асортимент аксесуарів и Додатковий устаткування, здатно задовольніті будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіті автомобілем HYUNDAI Було просто и Зручне, протягом Всього терміну его ЕКСПЛУАТАЦІЇ!

Приєднуйтесь до офіційніх спільнот «

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.