Авторизация
Регистрация

Сервіс системи кондиціонування всього за 155 гривень!

Special service price  Hyundai

Тільки до 30.06.2017 кожен Клієнт автоцентру «ПАРИТЕТ» може отримати комплекс сервісних послуг для системи кондиціонування всього за 155 гривень!

Підготуйте свій автомобіль до літа - пройдіть комплексну перевірку системи кондиціонування автомобіля, що складається з трьох пунктів - за 155 гривень!

Пакет послуг включає:

· Діагностику системи кондиціонування.

· Антибактеріальну обробку кондиціонера.

· Перевірку / заміну фільтру салону *.

Слідкуйте за акціями автоцентру «ПАРИТЕТ»!

 

  * Вартість фільтра оплачується окремо і залежить від моделі автомобіля.

Детальну інформацію Ви зможете дізнатися у консультантів сервісу автоцентру "ПАРИТЕТ".

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook,

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.