Авторизация
Регистрация

СТО Автоцентру "ПАРИТЕТ" в сотні кращих по Україні!

Сервисная станция Автоцентра

Автоцентр «ПАРИТЕТ» взяв участь і став фіналістом всеукраїнської рейтинг - акції «Автоексперт. Краща СТО ».

У конкурсі брали участь понад 400 сервісних станцій з усієї України. Сервісні центри були розділені на п'ять категорій: офіційна СТО, універсальна СТО, вантажний сервіс, мотосервіс і спеціалізована СТО. Станція технічного обслуговування «ПАРИТЕТ» боролася за перемогу серед офіційних сервісних станцій і показала відмінний результат!

СТО Автоцентру "ПАРИТЕТ" серед сотні кращих в Україні

 Визначення переможців відбувалося в два етапи. На першому етапі голосували користувачі сайту avtobazar.ua, в числі яких були клієнти нашого сервісного центру. Вся команда СТО «ПАРИТЕТ» висловлює подяку за підтримку нашим клієнтам і всім, хто віддав свій голос за нас.

На другому етапі, фіналістів оцінювала експертна комісія конкурсу «Автоексперт. Краща СТО ». Представники журі протягом двох тижнів інспектували всі станції - фіналісти і по відповідності спеціальними критеріями визначали переможців номінацій.

СТО Автоцентру "ПАРИТЕТ" серед сотні кращих в Україні

 В рамках акції були визначені кращі СТО України. Сервісна станція Автоцентру «Паритет» стала фіналістом конкурсу і в черговий раз довела високий професійний рівень наших співробітників і високу якість обслуговування. Ми пишаємося командою нашого сервісного центру і бажаємо їй подальшого професійного зростання і досягнення нових висот!

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.