Авторизация
Регистрация

Кращим технічним фахівцем року серед київських центрів Хюндай став співробітник автоцентру «Паритет»!

14 і 15 серпня пройшов останній етап Національної Олімпіади Професійного майстерності механіків дилерської мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна». Учасниками другого етапу стали 8 технічних фахівців від офіційних дилерських центрів Hyundai. Переможцем з бронзовою медаллю, став Леонов Олексій, бригадир сервісного центр Паритет.

Олімпіада проходила в 2 етапи. Перша частина була в форматі онлайн-тестування серед 30 представників дилерських центрів Hyundai. Після тестування до фінального етапу Олімпіади вийшли вісім досвідчених технічних фахівців, один з яких був Леонов Олексій, майстер з 5-річним досвідом роботи з ремонту та обслуговування автомобілів.

У фінальному етапі претенденти на перемогу виконували контрольні завдання на автомобілях і компонентах, демонструючи свої професійні знання і вміння. З цими завданнями з легкістю і впевненістю впорався технічний фахівець Олексій і зайняв почесне третє місце по Україні. І з гордістю можна сказати, що Олексій посів перше місце серед київських дилерів Хюндай, так як перше і друге місце отримали фахівці з інших регіонів України.

Кращий технічний фахівець автоцентру Паритет

За словами директора по сервісу «Хюндай Мотор Україна», Топоркова Сергія: «Участь в Олімпіадах професійної майстерності для фахівців дилерських центрів Hyundai - це чудова нагода перевірити свої знання і вміння, перейняти нові навички колег і поділитися з ними своїми напрацюваннями. Ми раді, що наші технічні фахівці в черговий раз показали високий рівень професіоналізму».

Весь колектив автоцентру Паритет вітає Олексія з перемогою!

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.