Авторизация
Регистрация

Правда і міфи про електромобілі. Наскільки добре ви розумієте електромобілі?

Правда и мифы об электромобилях в автоцентре Паритет на Автозаводской 24

Правда і міфи про електромобілі. Наскільки добре ви розумієте електромобілі?

Чи безпечні електромобілі в дощ?

Електромотори розроблені конструктивно і за логікою, щоб запобігти витоку струму або ураження електричним струмом.

Ми всі бачили небезпеку, з якою стикається вода під впливом електричного струму, тому не дивно, що існують побоювання з приводу електромобілів під час дощу або впливу води. Проте, електромобілі безпечні навіть для зарядки на вулиці в самі дощові дні, завдяки конструкції зарядного порту, яка запобігає приплив води, а також різних механізмів і кроків запобігання ударів.

Правда и мифы об электромобилях в автоцентре Паритет на Автозаводской 24

4-х ступінчаста захист від ураження електричним струмом
- Дренажний отвір всередині зарядного порту розсіює приплив вологи і запобігає ураженню електричним струмом.
- Після підключення зарядного пістолета і порту ущільнення запобігає подальший приплив рідини.
- Ще одна міра запобігання удару це повне з'єднання між автомобілем і зарядним пристроєм, перш ніж пропустити струм.
- Натискання кнопки зарядного пістолета для припинення зарядки негайно зупиняє електричний потік, запобігаючи будь-яке пошкодження точок контакту роз'єму.

Батареї EV вибухонебезпечні?

Акумулятори EV оснащені кількома захисними механізмами для запобігання займання:
- Електроприводи, що працюють на літієвих батареях, поєднують різні конструкції безпеки для запобігання загоряння та вибуху батареї у випадку короткого замикання або високих температур.

- Спільне управління транспортним засобом - акумулятор є джерелом харчування, який пов'язаний з електродвигунами і різними електричними компонентами, які можуть вплинути на акумулятор в разі відмови високовольтних компонентів. Відмовостійкі функції і вбудована в конструкцію захист від таких збоїв від впливу на акумулятор.

- Активний захист - система управління батареями запобігає нещасні випадки, керуючи станом заряду батареї, осередком, балансуванням і іншими точними налаштуваннями. Якщо в батареї виявлена ​​несправність, батарея автоматично управляється (включається / вимикається) через реле (пристрій, що працює за певних умов для розмикання / замикання ланцюгів).

- Ручна захист - Запобіжник призначений для відключення струмів в разі виявлення короткого замикання в автомобілі або акумуляторі.

Архітектура жорстких акумуляторних батарей. Батареї EV призначені для захисту від зовнішніх ударів. Вони побудовані з сепараторами з керамічним покриттям для підвищення міцності, а для захисту від зовнішнього тепла використовуються літієві батареї мішечного типу з відмінними теплорассеівающіх властивостями.

Батареї EV проходять широкий спектр випробувань на безпеку і сертифікацію перед включенням в електромобіль, причому не тільки безпечні конструкції, але і безпеку при зіткненні, водонепроникність, занурення в воду і згоряння.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.