Авторизация
Регистрация

Tucson FL вже доступний для тест-драйву

Tucson FL уже доступен для тест-драйва в автоцентре Паритет

Відмінна новина для всіх, хто бажає пройти тест-драйв на оновленому автомобілі Hyundai Tucson FL.

На цьому тижні тестовий парк автомобільного центру «Паритет» поповнився моделлю Tucson FL з двох літровим бензиновим двигуном, автоматичною коробкою передач, в комплектації Dynamic.

New Hyundai Tucson- сучасний автомобіль, в якому гармонійно поєднується класика і спортивні риси. Витягнуті фари, повільно перетікають в радіаторну решітку, виглядають по-справжньому ефектно. Також не залишиться непоміченою на дорозі і задня частина авто, яка була перероблена. При розробці дизайну творці взяли все найкраще від попередніх поколінь Tucson, доповнивши авто новими рішеннями.

Новий Hyundai Tucson FL вже в тестовому автопарку Паритет

Інтер'єр не поступається екстер'єру за привабливістю. Шкіряна оббивка у верхній частині панелі приладів, «повітряним» дисплей, насичені відтінки салону - все це скрасить кожну вашу поїздку.

Комплектація Dynamic, вартістю від 743 500 грн., включає в себе електропривод складання бічних дзеркал, кнопку запуску двигуна, камеру заднього виду, задній парктронік, мультимедійну систему з сенсорним монітором діагоналлю 7 дюймів і підтримкою Android Auto / Apple CarPlay, світлодіодні денні ходові вогні, фари головного світла з функцією освітлення повороту, 17-дюймові легкосплавні колісні диски і інші опції.

В ході тестової поїздки ви зможете оцінити комфорт оновленого салону, відмінні динамічні характеристики і гідну керованість автомобіля. Щоб скористатися цією можливістю, переходите в розділ «Тест-драйв» на сайті.

Про тест-драйві

У автоцентр «Паритет» усі клієнти можуть оцінити можливості автомобіля перед покупкою, вибравши один з трьох маршрутів для тестової поїздки: швидкісне шосе, міський рух або дорога з штучними нерівностями. Також якщо побажаєте, консультант додатково розповість вам про всі функції Tucson FL 2.0 Dynamic 2WD AT, а також продемонструє особливості автомобіля.

Для отримання більш докладної інформації про тест-драйв переходьте за посиланням. Щоб скористатися опцією тестової поїздки, залишайте заявку на сайті.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.