Авторизация
Регистрация

Tucson N Line: перший спортивний кросовер від компанії Hyundai

Tucson N Line: первый спортивный кроссовер от компании Hyundai

Представники Hyundai продемонстрували публіці Tucson N Line

Це дебютний автомобіль сегменту SUV, який оснащений спортивним пакетом N Line. При розробці моделі були використані деякі технічні і візуальні рішення, раніше застосовані в спортивній лінійці N. Дана стратегія використовується компанією не вперше. Раніше результатом спортивного «апгрейду» стали моделі i30 N Line і i30 Fastback N Line.
 
Від Tucson автомобіль отримав комфорт і високий рівень безпеки. Пакет N Line привніс в модель ефектний спортивний стиль і динамічність.

 Tucson N Line: перший спортивний кросовер від компанії Hyundai

Віце-президент компанії Андреас-Крістоф Хофманн заявив наступне: «Tucson N Line - ідеальна покупка для споживачів, які цінують поєднання комфорту, привабливого дизайну і спортивної динамічності. Tucson - найпопулярніша модель Hyundai на європейському ринку, і ми заради уявити її оновлений варіант. Автомобіль створювався за участю фахівців бренду N, нашого спортивного підрозділу ».
 
Покращені технічні параметри

На ринок Європи новий Tucson буде поставлятися з 3 типами двигунів. Один з них - дизельний. Агрегат складається з 0,44 кВт ∙ г, 48-вольтного літій-іонного акумулятора, інвертора, конвертора для поєднання з 12В-системою і стартер-генератора. Потужність даного мотора - 185 к.с. У двигуні відмінно поєднується продуктивність і економність. Новий двигун на 11% економніше витрачає паливо, ніж його попередник - класичний 2-літровий агрегат.

динамічність

Просто глянувши на автомобіль, можна зрозуміти, що при його створенні використовувалися напрацювання підрозділу N. Хромированная радіаторна решітка Cascading Grille, вдосконалені бампери, 19-дюймові легкосплавні колісні диски, корпуси бічних дзеркал і задній спойлер в чорному кольорі підкреслюють спортивний темперамент авто. Чорна окантовка фар головного світла, унікальна форма світлодіодних денних ходових вогнів, затемнені віконні молдинги в поєднанні з дверними ручками в колір кузова (всього їх буде дев'ять). Все це створює спортивний спосіб Tucson N Line.

Tucson N Line

Автомобіль оснащений спортивними сидіннями. Оббивка - шкіра і замша. Також сидіння відрізняються наявністю логотипів N і яскраво-червоною прострочкою. Важіль КПП і рульове колесо також обтягнуті шкірою і прикрашені логотипом.

Hyundai представила новый Tucson N Line

Автомобіль виробляється в чеському місті Ношовіцах. На ринки країн Євросоюзу оновлена ​​модель надійде в травні 2019 року.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.