Авторизация
Регистрация

У BMW 3-Series з'явиться найближчий конкурент - нова модель бренду Genesis

Genesis New York Concept by Hyundai

На Нью-Йоркському автошоу Genesis презентував нову модель авто - "New York Concept".

Нагадаємо, що Genesis відноситься до числа преміальних марок автовиробника Hyundai. Представлена ​​модель стала володаркою спортивного, сучасного дизайну з масивної гратами радіатора. У прототипі моделі подовжений капот, а стійки кузова автомобіля приховують дверні ручки. Широкоформатний 21 дюймовий екран замінив приладову панель, а також дисплей мультимедійної системи нового седана "New York Concept".

Genesis "New York Concept" by Hyundai
Нова модель Hyundai укомплектована гібридною силовою установкою з автоматичною 8-ступінчастою коробкою передач; 242 сильним дволітровим бензиновим мотором з 4-циліндрами і електродвигуном. Це все дані про технічні характеристики нового Hyundai, інша інформація поки знаходяться в таємниці від широкої громадськості.
Корейський автовиробник на презентації дав зрозуміти, що найближчим часом новий Hyundai має всі шанси вийти в серійне виробництво. У масовому продажі назву седана буде скорочено до короткого і гучного "G70". Новий Genesis складе гідну конкуренцію BMW 3-Series.

Genesis "New York Concept" by Hyundai
Так, вже сьогодні спеціальний відділ "N Performance" розробляє поліпшену модифікацію моделі Genesis, що гарантує споживачеві вихід на ринок «зарядженого», сучасного і комфортабельного автомобіля. Можливо, що лінійку двигунів розширять бензиновим мотором V6 на 3,3 л. (З обертовим моментом 509 Нм і віддачею в 370 л.с.).

New model Genesis "New York Concept" by Hyundai
Уже створено окремий дизайнерське підрозділ, який займеться проектуванням нових автомобілів марки Genesis. Планується, що вже до літа 2016 р шефство над ним візьме Люк Донкервольке, трудящий над створенням дизайну для таких брендів як: Lamborghini, Skoda, Audi, Seat і Bentley. Петер Шрайер, що займає посаду директора по дизайну концерну Hyundai Motor Group, займеться курирування роботи нової структури в заданих рамках загальної дизайнерської стратегії компанії.

Genesis "New York Concept" by Hyundai
Планується, що в 2020 році новий модельний ряд Genesis буде представлений 6 авто новинками. Автолюбителів чекають ще сюрпризи - бренд випустить на ринок спортивне купе і кросовер в недалекому майбутньому, також відкриється власна мережа автосалонів.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.