Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor представила громадськості перші фото оновленого автомобіля Elantra в версії N Line

Elantra 7-ий генерації вперше буде зроблена в спортивній версії N Line.

Відмінною рисою Hyundai Elantra N Line є широкий вид, який спереду підкреслюється спортивною версією каскадної решітки радіатора, повітрозабірниками, характерними для автомобільного спорту, і логотипом N Line. Спортивний характер моделі доповнюють бічні спідниці N Line, а також легкосплавні диски діаметром 18 дюймів. Вони оснащені великими гальмівними дисками.

 Elantra 7-ий генерації вперше буде зроблена в спортивній версії N Line

Чорним глянсовим кольором N оброблені спідниці, бічні дзеркала і віконні акценти. Задня частина чудово доповнює загальну картину: вона відрізняється наявністю дифузора і здвоєного вихлопу.

Виконавчий віце-президент компанії Томас Шемерові сказав наступне: «Даний автомобіль - втілення агресивного, спортивного стилю. Модель включає в себе червоні акценти в екстер'єрі та інтер'єрі за привабливою ціною. Ця модель неодмінно припаде до душі тим, хто хоче стати частиною спільноти Hyundai N ».

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.