Авторизация
Регистрация

Уже в кінці місяця починаються продажі автомобілів лімітованої партії Hyundai Accent.

Hyundai Accent Classic | автоцентр ПАРИТЕТ

Уже в кінці місяця починаються продажі автомобілів лімітованої партії Hyundai Accent.

Чудова новина автолюбителям від HyundaiMotor про відкриття продажів лімітованої партії моделі Hyundai Accent попереднього покоління. Уже з кінця поточного місяця автомобіль з лімітованої партії можливо буде придбати в автоцентрі "Паритет", а оформити попереднє замовлення можна вже сьогодні. Ціна автомобіля з цієї партії становить - 329 000 гривен, доступна в єдиній комплектації Classic.

 

Полюбився всім безпечний, надійний, практичний седан В-класу Hyundai Accent попереднього покоління, безсумнівно бестселер продажів українського ринку, вже з кінця поточного місяця знову стане доступним до придбання в автоцентрі "Паритет". В Україні до покупки буде доступні автомобілі з лімітованої партії Hyundai Accent, в єдиній комплектації Classic, в яку входять наступні обладнання:

ABS + ESP
2 подушки безпеки
Кондиціонер з фільтром салону
передні електросклопідйомники
Центральний замок і іммобілайзер
Електрорегулювання і обігрів дзеркал заднього виду
Регулювання керма і сидіння водія по висоті
Електромеханічний підсилювач керма
Аудіопідготовка (4 динаміка + антена)
Сталеві колісні диски з декоративними ковпаками (175/75 R14)
Повнорозмірне запасне колесо
Обігрів заднього скла
Забарвлення ручок і корпусів дзеркал заднього виду в колір кузова
Попільничка і прикурювач
Розетка 12В
Очищувач лобового скла зі змінним інтервалом
Бризковики передні і задні
Кишені для карт в передніх і задніх дверях
Дзеркала в сонцезахисних козирках
Ліхтар підсвічування карти
Спинка заднього сидіння невідкидними
Автомобіль з лімітованої партії оснащується бензиновим силовим агрегатом об'ємом 1.4 літра і потужністю 100 кінських сил, який працює спільно з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Також, в Hyundai Accent моделях 2017 поліпшений дизайн екстер'єру та інтер'єру: змінений дизайн і підсвічування циферблатів приладової панелі і екрану бортового комп'ютера, також автомобіль отримав решітку радіатора у вигляді мережі, сріблясту накладку на у верхній частині фар головного світла і чотири нові типи колірних рішень ( Chalk White, Velvet Dune, Lake Silver, Phantom Black).

 

Виробництво Hyundai Accent Classic налагоджено на заводі Hyundai Motor в місті Ульсан (Південна Корея), в Україні надійде в продаж модель з лімітованої партії в кінці вересня 2017 року, яку вже сьогодні можливо попередньо замовити в будь-якому офіційному дилерському центрі Hyundai.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
13 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Instagram, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.