Авторизация
Регистрация

До складу Hyundai на чемпіонському Британському ралі увійдуть 4 потужних екіпажу

Підкорювати Чемпіонат світу автоконцерн Hyundai вирішив відразу чотирма автомобілями. Про екіпажі на валлійському етапі ралі компанія повідомила на своєму офіційному сайті.

Перед Валлійська етапом Чемпіонату світу компанія Hyundai значно посилилася, розширивши свій склад пілотів. Звичайно, що в ньому і далі братиме участь уже відомий Тьєррі Невіл, який є поточним лідером Hyundai Motorsport. На шляху до перемоги компанію йому складуть три новобранця, що подають великі надії. Ними стануть: Дані Сордо, Хейден Педдон і Андреас Міккельсен. Тепер з упевненістю можна сказати, що команда задіє всі свої зусилля в цій боротьбі.

 

Дане рішення може привести команду Hyundai до перемоги, як в особистому, так і загальному заліках. Хочеться нагадати, що на сьогоднішній день Довенбі-Холльская команда знаходиться попереду від своїх суперників на цілих 64 очка. Якщо ж говорити про лідерської позиції в особистому заліку, то її продовжує займати Себастьєн Ожьє, який відмінно проявив себе на ралі в Німеччині. Невілл поки відстає від нього на 17 очок.

Керівник команди Hyundai Мішель Нандан висловив свою думку з приводу майбутньої боротьби. Він вважає, що такий склад має всі шанси на перемогу. Крім того, Нандан повідав про те, що з самого початку сподівався на расшіренін екіпажу.

Додамо ще й те, що бельгієць Тьєррі Невіл уже піднімався на п'єдестал. Він два рази третім фінішував на ралі 2013 і 2016 років. Але він не єдиний титулований член команди. Андреас Міккельсен також був призером із заслуженим третім місцем у 2015 році.

Останній етап Ралі Великобританія буде проходити 27-29 жовтня. Тоді і стане відомо, чи зможе розширена команда Hyundai стати переможцем цього змагання.

 

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Instagram, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.