Авторизация
Регистрация

Друге покоління HYUNDAI i20 набирає обертів.

HYUNDAI i20 - автосалон

Популярність другого покоління HYUNDAI i20 зростає з кожним днем! І, хоча офіційний дебют новинки відбудеться тільки в жовтні на Паризькому автосалоні, громадськості вже доступні відео, фото та основні характеристики хетчбека.

Оновлений HYUNDAI i20 кардинально поміняв вигляд, отримав нову платформу і пропонує кращий комфорт в своєму B-класі.

Яскрава зовнішність HYUNDAI i20 - результат натхнення європейських дизайнерів. Спереду екстер'єр вигідно підкреслять оригінальної шестикутної гратами радіатора з витонченою смужкою, що з'єднує великі фари з LED-елементами. Масивні молдинги на дверях надають хетчбеку деяку агресивність позашляховика. Варто відзначити, що модель вперше оснащується панорамним дахом - ще один факт на користь i20.

А тепер про розміри. Довжина HYUNDAI i20 зросла до 4035мм, а колісна база - на 45мм, до 2570мм, при цьому простір для ніг задніх пасажирів складає +1892 мм, а обсяг багажника - 320л з піднятими спинками задніх крісел.

Що ж, експерти вже зараз прогнозують i20 лідерство серед автомобілів свого класу, а Автоцентр «Паритет» із задоволенням приєднується до думки оних.

Слідкуйте за новинами з Автоцентром «Паритет»

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.