Авторизация
Регистрация

Чорна П'ятниця в автоцентрі Паритет

Чорна П'ятниця в автоцентрі Паритет на Автозаводській 24

Тільки з 26 по 29 листопада, в автоцентрі Паритет - в честь всесвітнього дня знижок, вигода на покупку авто до 5%. Встигніть придбати автомобіль за найпривабливішими цінами.

Акція поширюється на такі автомобілі: Elantra FL, i30, Grandeur, Creta GSi, KONA EV Express 39 kWh, Santa Fe (Top+ і Top+ Panorama), Tucson.

Вигода до 5% діє з 26 по 29 листопада 2019 року в автоцентрі Паритет на Автозаводській 24.

З усіх питань звертайтеся до відділу продажів автоцентру Паритет по тел: (044) 537-25-15 / (067) 247-85-67.

Поспішайте! Кількість автомобілів обмежена!

В автоцентрі Паритет автомобілі марки Hyundai можна придбати за вигідним фінансовому пропозицією за програмою Hyundai Finance. Дана програма фінансування передбачає варіанти покупки авто в розстрочку з фіксованою ставкою під 0.01% річних до 5 років без комісії.

* Акція на автомобілі 2019 р.в. триватиме до 30 листопада 2019 року в автоцентрі «Паритет». Вказана вартість актуальна станом на 19.11.19. ПДВ враховано. Вартість може бути змінена без попереднього інформування покупців

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет»

в FacebookInstagram, и YouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.