Авторизация
Регистрация

Хочеш їздити впевнено? Перевір ходову свого автомобіля всього за 99 грн.!

C 25 січня по 10 березня 2019 року в сервісному центрі автоцентру «Паритет», офіційного дилера автомобілів Hyundai в Україні, проходить акція - Рулі впевнено - діагностика ходової за 99 грн.!

Під час проведення акції додатково пропонуються знижки:
-20% на роботи по ремонту виявлених несправностей
-10% на запасні частини з поточного ремонту

Розвал схождения в автоцентре ПАРИТЕТ за 99 грн

З усіх питань звертайтеся до відділу продажів автоцентру Паритет по тел: (067) 239 87 86.

*Акційна пропозиція діє в період з 25.01-10.03.2019 для всіх існуючих і нових клієнтів автоцентру «Паритет». Знижки не поширюються на страхові випадки, а також на кузовний ремонт і не підсумовуються зі знижкою за дисконтною карткою і з іншими акціями.

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет»

в FacebookInstagram, YouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.