Авторизация
Регистрация

Вигідна ціна на Hyundai Tucson в топовій комплектації

Визнаний бестселер марки Hyundai, кросовер Tucson, став більш доступним! На цю модель встановлено вигідні ціни та оптимальні умови розстрочки до 31 січня 2021 р. Максимальна вигода при купівлі Tucson в автоцентрі ПАРИТЕТ на Автозаводській, 24 становить 50 000 гривень.

Спеціальна цінова пропозиція діє на топові комплектації Hyundai Tucson 2020 року виробництва:

Комплектація Двигун/КПП Привід Регулярна ціна, грн Спеціальна ціна, грн
Top 2.0 MPi / 6-АТ повний 912 200 862 200
Top Panorama 2.0 MPi / 6-АТ повний 951 200 901 200
Top 2.0 CRDi / 8-AT повний 1 032 700 982 700
Top Panorama 2.0 CRDi / 8-AT повний 1 071 800 1 021 800

Поспішайте! Кількість акційних автомобілів обмежена!

Автомобілі Hyundai Tucson можна придбати в кредит на найвигідніших на ринку України умовах. Більш детально про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися у відділу продажів автоцентру Паритет по тел: (067) 247-85-67.   логотип Viber

* Акція на автомобілі Tucson в комплектаціях Top та Top Panorama триватиме до 31 січня 2021 року в автоцентрі «Паритет». Вказана вартість актуальна станом на 22.01.21 р. ПДВ враховано. Вартість може бути змінена без попереднього інформування покупців

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта, при наявності автомобіля для тест-драйву та відсутності заборон (посилених карантинних заходів, локдауна) на проведення пробної поїздки.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот автоцентра ПАРИТЕТ

FacebookInstagramYouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.